Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dolby fejhallgató a játékokhoz

Smart home

Dolby fejhallgató a játékokhoz

Dolby 7.1 csatornás térhatású hang a fülünkben.

A Fujitsu Siemens Computers számítógépes játékokhoz tervezett HS7100U Dolby fejhallgatója a legújabb Dolby dekódoló és virtuális 7.1 csatornás térhatású technológiával dolgozik. A technológia lehetővé teszi, hogy a különféle effektusokat a lehető legvalóságosabban élje meg a felhasználó, miközben játszik. A zajkiszűrő, nagyérzékenységű (97 dB) mikrofon és az in-line hangerőszabályzó pedig még tisztábbá teszi a felhasználó hangját. Kimenő audioteljesítménye 500 mW (maximális kimentő teljesítmény 2 watt), csatlakoztatásáért pedig digitális audio/USB port felel.

Virtuális 7.1 csatorna

Az alkalmazásszoftver felhasználói felületén a preferált hangbeállításainkat is kiválaszthatjuk: bass/treble/balance, a 7-Virtual-Speaker pozíciója, a mikrofon hangereje, DSP-mód, mixer, equalizer, környezeti beállítások, karaoke.

A fejhallgató kör alakú formájának, az állítható párnázott fejpántnak és a kis súlynak köszönhetően zajos környezetben és hosszú időn át tartó használat során is kényelmesen viselhető. Forgatható fülrésszel rendelkezik az „egyfüles” használathoz. A Windows XP-vel és Windows Vista-val kompatibilis termék már kapható Magyarországon, ajánlott bruttó végfelhasználói ára: 10.990 Ft.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés