Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadonatúj objektív érkezett

Smart home

Vadonatúj objektív érkezett

Az Olympus piacra dobja a népszerű Zuiko Digital 14-54 mm 1:2.8-3.5 objektív utódját.

A gyors képalkotó AF-rendszerrel maximális alkotási szabadságot biztosít, a kör alakú fényrekesz mechanika jóvoltából jobb képalkotási teljesítményt és mindössze 22 centiméteres legrövidebb élességállítási távolságot garantál a Négy Harmad Szabványú Zuiko Digital 14-54 mm 1:2.8-3.5 II (28-108 mm). Az újdonság 2009. január közepétől lesz kapható, várhatóan 599 dolláros (120 ezer forint) áron.

A Zuiko Digital 14-54 mm 1:2.8-3.5 – a haladó amatőr és professzionális felhasználók kedvencének utódjaként az új Zuiko Digital 14-54 mm 1:2.8–3.5 II gyors képalkotó AF-funkcióval támogatja a kreatív fotósokat. A vadonatúj Olympus E-30 digitális tükörreflexes fényképezőgéppel kombinálva az új objektív nagysebességű képalkotó AF-funkciójának köszönhetően a fotósok a kompakt digitális fényképezőgépek egyszerűségével, valós idejű előnézetben jeleníthetik meg az E-30 új művészi szűrőinek hatását – tehetik mindezt az Élőkép funkció jóvoltából.

Az új objektív lebegőtagos belső élességállító mechanikát alkalmaz az élességállításhoz, és kiváló teljesítményt nyújt végtelentől egészen a minimális élességállítási távolságig. A rendkívül közeli távolságnál is minimális aberrációt produkáló objektív legrövidebb élességállítási távolsága bármilyen gyújtótávolságnál mindössze 22 centiméter.

Főbb jellemzők:
-Nagysebességű AF-rendszer
-A kreatív fotózást segítő funkciók teljes tárháza
-Kör alakú fényrekesz
-Mindössze 22 centiméteres legrövidebb élességállítási távolság a teljes zoom tartományban
-Nagy fényerejű, 3,9x-es nagylátószögű standard zoom
-3 aszferikus lencsetag a kiváló képminőségért
-Fröccsenés- és porálló.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés