Connect with us

Hirdetés

technokrata

A valódi fényesség

Smart home

A valódi fényesség

Digitális projektor 6000 ANSI lumennel.

A BenQ bemutatta az SP920 típusjelű, 6000 ANSI lumen fényességű, 1024×768 képpont felbontású XGA-projektorát. Nem kell többet leoltani a villanyt előadás közben, hiszen a BenQ SP920 projektor erősen megvilágított helyiségben is kiválóan használható, a tárgyalóktól egészen az egyetemi előadótermekig. A BenQ SP920 a kivételes fényerőszinten kívül rengeteg más jellemzővel is rendelkezik, mint például a 2000:1 éles kontrasztarány, a BrilliantColor eljárás és a UNISHAPE technológia – azaz mindennel, ami csak elvárható egy üzleti célú projektortól.

A két lámpával felszerelt SP920 készülék háromféle lámpabeállításban működik, azaz hatalmas, nagy és normál méretű helyiségek követelményeihez egyaránt rugalmasan alkalmazkodik. A fényes és tiszta képek érdekében nagy helyiségekben és egyetemi előadókban 6000 ANSI lumen és a kétlámpás normál üzemmód használata célszerű. A kétlámpás gazdaságos üzemmód 4800 ANSI lumenes fényességet jelent, amely közepesen nagy helyiségben tartott prezentációkhoz ideális. Végül normálméretű környezetben elegendő a 3000 ANSI lumen fényességű, egylámpás normál üzemmód. Ez utóbbi esetben a második lámpa készenléti állapotban van; ez egyrészt energiát takarít meg, másrészt megnöveli a lámpa élettartamát.

A teljesen megvilágított környezetben való működésre optimalizált SP920 készülék UNISHAPE technológiát alkalmaz, amely lehetővé teszi fényesebb képek megjelenítését gazdagabb színmélységben és nagyobb kontraszt mellett. A UNISHAPE technológiának köszönhetően az SP920 készülék megakadályozza a kép fényességének elveszését, mivel a projektor lámpájának intenzitását a színskálának megfelelően változtatja. Ez 40%-kal növeli a kép fényességét, és az egyes színeket erősebben jeleníti meg a különböző beállítási módokban.

A DLP BrilliantColor chipkészlettel az SP920 készülék számára lehetővé válik a többalapszínű képalkotás a képernyőn megjelenő élénk színekért, így a fényerősség növekszik, a mélyebb fekete színek és a fényesebb fehér színek között pedig kiváló a kontraszt. A független színkezelés funkcióval a vörös, a zöld, a kék, a cián, a bíbor és a sárga szín külön állítható be, vagyis a színérték és a telítettség valóban finomhangolható.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés