Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elképesztő: mellmasszírozó robot – videóval!

Smart home

Elképesztő: mellmasszírozó robot – videóval!

Nem csak nőknek, de elsősorban nekik.

A csúcstechnológiai trendek egyre inkább figyelembe veszik a szebbik nem igényeit is. Ez a szemléletmód váltás már régóta várat magára, hiszen a férfiak általában olyan eszközöket használnak, amelyeken ugyanazt csinálhatják, mint a PC-jükön, míg a nők az élet többi területén is aktívan jelen vannak. És ha már adott, miért ne használhatnánk a fejlett megoldásokat a legtöbb helyen – a fürdőszobától a konyháig, legyen szó a szépségápolásról vagy éppen a háztartási munkáról.

Most az előbbiről esik szó: Wei Wang, a pekingi BUBBY Robot Technologies tervezője ugyanis megalkotta az első mellmasszírozó robotot – nekünk saját használatra, a férfiaknak pedig ajándékozási céllal. A bámulatos technológiáról sajnos igencsak kevés információ áll rendelkezésre, a részletek kifejezetten vázlatosak. Mindenesetre csak Észak-Amerikában napi ezer darabot értékesítenek belőle, Az USA-ban és Európában eddig összesen 360 ezer darab talált gazdára – ennél jobb ajánlólevél nem is kell. Tervezője szerint a célja nem is kisebb, mint hogy a BMR (Breast Massage Robot) legyen a világ egyik legizgalmasabb high-tech készüléke.

A mell egészségének megőrzése nagyon fontos minden nő számára. A BMR olyan speciális masszázs technikát alkalmaz, amely javítja a mell állapotát, csökkenti a műtéti beavatkozások után jelentkező fájdalmakat, a korral járó rizikófaktorokat. Mindezek ellenére feltesszük a kérdést: miért bíznánk rá magunkat egy robotra, ha akad még néhány erős kéz…



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés