Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szívhatunk, törvényszegés nélkül

Smart home

Szívhatunk, törvényszegés nélkül

A dohányzás új módja.

Alig telik el úgy nap, hogy ne hoznának újabb megszorító intézkedést valahol a világban a dohányzásra vonatkozóan. Noha ez mindannyiunk egészségére jó hatással van, valamilyen szinten tiszteletben kell tartanunk, hogy vannak, akik bizony szeretnek elfüstölni egy cigarettát gőzölgő kávéjuk, kellemesen hideg sörük, vagy ínycsiklandozó koktéljuk mellé, és mondjuk, nem járnak autóval. Ám fontos, hogy ez a másokat is érintő ceremónia ne befolyásolja hátrányosan a többi ember közérzetét, így annak érdekében, hogy senki ne halljon bele, ha valaki ezeknek az apró örömöknek él, kitaláltak egy nagyszerű megoldást.

Az úgynevezett Smoker´s Bell egy olyan csuklyaszerű képződmény, mely mentesíti a dohányosok környezetét mindenféle toxikus anyagtól: teljes egészében elszívja a gyilkos cigifüstöt, mely amúgy agresszíven esne neki a passzív dohányosok tüdejének. A hozzátartozó italállvány révén az önmérgező folyamat során a fekete is könnyűszerrel elkortyolgatható.

Ez persze nem azt jelenti, hogy aki magára épít egy ilyen szerkezetet, újra füstölhet, ahol csak akar, mindenesetre azt mutatja, hogy a probléma kezelhető. Bár, nem nagyon bízunk abban, hogy tömegesen felszerelésre kerülnek a közeljövőben.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés