Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyedi router borítás – a világon elsőként!

Smart home

Egyedi router borítás – a világon elsőként!

Közel háromezer kép, divatfotó, tetoválás, logó és szimbólum.

Számos újdonságot mutatott be az idei CES-en a D-Link;kiállítási koncepciójának középpontjában a számítógépen tárolt digitális tartalmak (fotók, filmek, zenei fájlok) egyszerű, könnyen kezelhető, a már meglévő otthoni szórakoztató elektronikai eszközökkel történő lejátszása áll. A médialejátszók mellett a széleskörű Internetes tartalmak vezeték nélküli lejátszására alkalmas fotókeret, a Wireless N termékcsalád legújabb kétsávos tagja, valamint a hálózati piacon egyedülálló cserélhető router borítás is bemutatásra került.

A D-Link és a Skinit megállapodásának köszönhetően a hálózati piacon elsőként, és egyelőre egyedüliként közel háromezer különböző borítást kínál a gyártó legnépszerűbb termékeihez: képek, divatfotók, sportklubok, tetoválási minták, szimbólumok, céglogók találhatók a Skinit palettáján.

A Skinit borítói egyedi, kiváló minőségű vinyl fóliák kifejezetten a D-Link routereire méretezve. Első körben a következő termékekhez érhető el a borítás: DIR-855, DIR-655, DIR-625, DIR-615, DGL-4500, DGL-4300, DGL-4100 s DI-624 routerek.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés