Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hihetetlen kapacitás októbertől

Smart home

Hihetetlen kapacitás októbertől

2007 októberétől kerülnek a boltokba az új, 300-szoros Sony CompactFlash kártyák.

Három nagysebességű CompactFlash kártyát dob a piacra a Sony, melyek UDMA- (ultra direct memory access, azaz ultraközvetlen memória-hozzáférés) támogatásuk révén akár 45 MB/s-os adatátviteli sebességet is elérnek az írási művelet során. Az új, 300-szoros kártyák 2, 4 és 8 GB-os változatban kerülnek forgalomba, és a Sony ? (alfa) D-SLR termékcsalád részét képezik.

A 8 GB-os tároló kapacitása 12 megapixeles felbontással, „standard” képbeállításokkal történő fényképezés esetén 2 000, „finom” üzemmódban pedig 1.363 JPEG-kép, de még abban az esetben is több mint 313 digitális felvétel fér el rajta, ha az egyes képek mind nyers (RAW), mind JPEG-formátumban rögzítésre kerülnek.

A Sony CompactFlash kártyák számtalan digitális – köztük digitális tükörreflexes – fényképezőgéppel, nyomtatókkal és egyéb képalkotó, illetve számítógépes perifériákkal együtt használhatók.

A nagysebességű, 300-szoros CompactFlash révén folyamatos felvételi üzemmódban másodpercenként több képet rögzíthetünk, és gyorsabban tehetjük át a számítógépre. Sok PC alapfelszerelésként rendelkezik beépített CompactFlash nyílással, de a kereskedelmi forgalomban rendkívül sokféle adapter és kártyaolvasó áll rendelkezésre, melyek segítségével a felhasználók bármely számítógépen vagy laptopon keresztül írhatják és olvashatják CompactFlash kártyáikat.

A 300-szoros sorozathoz 5 éves garancia jár, ráadásul mind a 133-, mind a 300-as átviteli sebességű modellek kompatibilisek a Sony képmentő szolgáltatásával, amely a letörölt felvételek helyreállítását teszi lehetővé.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés