Connect with us

Hirdetés

technokrata

A SteelSeries bemutatja a különleges kiadású Arctis Nova 7 White kollekciót

arctis

Kütyük

A SteelSeries bemutatja a különleges kiadású Arctis Nova 7 White kollekciót

A SteelSeries bemutatja a különleges kiadású Arctis Nova 7 White kollekciót

– A fény látható hullámhosszai által inspirált színvilág és kifejezetten konzoljátékosoknak kialakított dizájn… Bemutatjuk a fehér Arctis Nova 7X és 7P modelleket! –

SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiotermékek megalkotója , az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával ma bemutatta a különleges kiadású Arctis Nova 7 White kollekciót.

Az elit teljesítmény alapfelszereltségként érkezik. Az Arctis Nova 7X és 7P headset Nova Akusztikus Rendszere egyesíti a hardvert és a szoftvert, még magasabbra emelve a lécet a versenytársaknak, és a „gamer életmódot” folytatóknak szupererőt adva, amit „Almighty Audio”-ként ismerünk. Egyedi tervezésű magas hanghűségű driverek kombinációja, amelyek páratlan hangtisztaságot, valamint magával ragadó 360°-os térhatású hangzás biztosítanak a lebilincselő hangzásért, együtt a Sonar Audio Software Suite-tal, amelyben az első professzionális szintű parametrikus ekvalizer is megtalálható gamereknek, és amivel minden egyes frekvenciát beállíthatnak, páratlan játékon belüli előnyt biztosítva a gamereknek.

A vezeték nélküli szabadságnak és a szimultán hangzásnak köszönhetően a játékosok egyszerre két hangfolyamot hallgathatnak 2,4 GHz-en és Bluetooth-on, így egyszerűen válthatnak PC, Mac, PlayStation és Switch között USB-C segítségével. A kommunikáció kulcsfontosságú, az új, mesterséges intelligencia által vezérelt 2. generációs ClearCast zajszűrés pedig kristálytiszta kommunikációt biztosít a gamereknek. A kétirányú mikrofon ugyanazt a technológiát használja, amelyet a Formula–1-es csapatok. A Sonar Software-rel párosítva elnémítja a háttérzajt és a zavaró tényezőket, kiszűrve a billentyűleütések és gombnyomások hangját a gamer és csapata közötti kommunikációból. Ezenkívül a mikrofon is újra lett gondolva egy egyedi kialakítással, amely visszahúzott állapotban teljesen beleilleszkedik a fülkagylóba menet közben.

Kiemelt tulajdonságok:

  • Arctis Nova 7 – Szakadj ki a hétköznapokból és add át magad az Almighty Audio világának az Arctis Nova 7-tel! Hallgass két hangsávot egyidejűleg 2,4 GHz és Bluetooth-kapcsolattal, válts könnyedén PC-, Mac-, PlayStation- és Switch-eszközök között USB-C-vel! Maradj csatában a 38 órás üzemidejű akkumulátorral és a gyorstöltési funkcióval, ami 6 óra használatot tesz lehetővé mindössze 15 perc töltés után! Tapasztald meg a zajmentes kommunikáció élményét, ahogy az AI-algoritmusokkal vezérelt 2. generációs ClearCast mikrofon kristálytisztává teszi a csapatbeszélgetés bejövő és kimenő hangját! A ComfortMax rendszer 4 pontos állíthatóságot és légáteresztő AirWeave Memory Foam párnákat biztosít a maratoni játékmenetekhez bármilyen platformon. Az eredeti SteelSeries Arctis 7 volt minden idők legtöbbet díjazott headsetje… Üdvözlünk a gaming hangzás jövőjében! (Elérhető PlayStation- és Xbox-specifikus kivitelekben.)

Testreszabhatóság:

  • Nova Booster csomagok (fedlap + fejpánt) – A testreszabhatóság kulcsfontosságú. Igazítsd stílusodhoz, hangulatodhoz vagy a nap során viselt ruhádhoz, és szabd személyre a Nova 7 vezeték nélküli fejhallgatót fém fedlapokkal és egy hozzáillő fejpánttal! Válassz a Lilac, Mint, Red és Rose Quartz színek közül!

A különleges kiadású Arctis Nova 7X és 7P elérhető a SteelSeries.comoldalon és a kiskereskedőknél világszerte, a következő ajánlott végfelhasználói árakon:

  • Arctis Nova 7P Wireless (PlayStation) – US: 179,99 USD | EMEA: 199,99 EUR | APAC: 199,99 USD
  • Arctis Nova 7X Wireless (Xbox) – US: 179,99 USD | EMEA: 199,99 EUR | APAC: 199,99 USD
  • Nova Booster csomagok (fedlap + fejpánt) – US: 34,99 USD | EMEA: 34,99 EUR | APAC: 34,99 USD
  • A SteelSeries Sonar Audio Suite ingyenesen letölthető a következő oldalról: SteelSeries.com/gg/sonar

A digitális eszközök a következő oldalon érhetők el: https://steelseries.box.com/v/Nova-7-White


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés