Connect with us
Hirdetés

technokrata

Galaxy Buds2 Pro fejlesztéssel támogatja a hallási nehézséggel élőket a Samsung

buds2

Kütyük

Galaxy Buds2 Pro fejlesztéssel támogatja a hallási nehézséggel élőket a Samsung

Galaxy Buds2 Pro fejlesztéssel támogatja a hallási nehézséggel élőket a Samsung

A Digitális Akadálymentesség Világnapja alkalmából a Samsung elkötelezte magát amellett, hogy a Galaxy Buds2 Pron elérhető, továbbfejlesztett Környezeti Hang funkció segítségével a nagyothallók számára is élvezhetővé tegye az őket körülvevő világ hangjait.

Akár zenehallgatásról van szó, akár a környezetre kívánunk hangolódni – vagy épp kizárni azt -, az eszköz igényre szabottan kínálja a kiváló hangzást.

Hozzáférhető és inkluzív technológia

A korábban három hangerőfokozattal rendelkező Környezeti Hang funkció a továbbfejlesztés által plusz két fokozattal bővült, így már öt különböző hangerőszint áll a felhasználók rendelkezésére ahhoz, hogy a feljavított hangzás előnyeivel ráhangolódjanak és jobban hallják a körülöttük lévő világot.

Az Iowai Egyetem Hallókészülék- és Öregedéskutató Laboratóriuma klinikai vizsgálatok keretében mérte a funkció hatékonyságát, melyek során a Galaxy Buds2 Pro jelentősen javította a beszédészlelést bizonyos enyhe és közepes fokú halláskárosodásban szenvedőknél. A Samsung Medical Center által végzett hasonló tesztek szintén alátámasztották, hogy a Galaxy Buds2 Pro hatékony eszköz lehet bizonyos enyhe és közepes fokú halláskárosodással élők számára, hogy akár csendesebb helyen is könnyebben tudjanak kommunikálni.

A személyre szabható hangzás új dimenziói

Ezzel a továbbfejlesztett funkcióval a Galaxy Buds2 Pro felhasználók az igényeiknek megfelelően finomhangolhatják a környezeti hangbeállításokat. A hangerő jobb és bal oldalon külön állítható, a hangszíntartományt pedig a lágytól a tiszta hangokig, öt különböző fokozat segítségével szabhatják személyre. Emellett a funkció igazodik a felhasználó igényeihez, így még tisztábban hallhatja a körülötte lévő világot.

„Nagy örömmel mutattuk be a Galaxy Buds2 Pro új, továbbfejlesztett funkcióját, amelyet a Digitális Akadálymentesség Világnapja ihletett.” – mondta Han-gil Moon, a Samsung Electronics Mobilüzletág és Advanced Audio Lab vezetője. – A Samsung továbbra is azon dolgozik, hogy a felhasználók számára a lehető legjobb hangélményt nyújthassa, bárhol és bármikor a Galaxy Buds2 Pro segítségével.”

Elérhetőség

A továbbfejlesztett Környezeti Hang funkció szoftverfrissítéseken keresztül érkezik a Galaxy Buds2 Pro készülékekre a következő hetekben.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés