Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magával ragadók lettek az LG 2023-as hangprojektorai

hangprojektorai

Kütyük

Magával ragadók lettek az LG 2023-as hangprojektorai

Magával ragadók lettek az LG 2023-as hangprojektorai

Kényelmes funkciókkal, továbbfejlesztett LG tévéintegrációval és erőteljes hangzással garantálnak kiváló felhasználói élményt és vásárlói hozzáadott értéket a vállalat legújabb modelljei

Az LG Electronics (LG) januárban, a Las Vegas-i CES-en mutatja be 2023-as hangprojektorait, köztük a vadonatúj SC9 és SE6 modelleket. Az LG 2023-as tévékínálatához tökéletesen illeszkedő új hangprojektorok erőteljes, részletgazdag hangzással, számos praktikus és kényelmes funkcióval, valamint stílusos dizájnnal kiemelkedő hozzáadott értéket nyújtanak a vásárlók számára.

Az LG új hangprojektorai, amelyek zökkenőmentesen összekapcsolhatók a vállalat tévéivel, könnyű kezelhetőséget és erőteljes, valósághű hangzást nyújtanak, ezzel még teljesebbé téve az otthoni szórakozást. Az LG hangprojektorokat és televíziókat együtt használva a felhasználók olyan innovatív, új funkciókat használhatnak, mint a WOW Orchestra, amely a két termék minden egyes hangcsatornáját kihasználva hoz létre egy kibővített hangszínteret, tisztább magas, teltebb mély és összességében erőteljesebb hangzással. Az LG 2023-as hangprojektorai az LG televízióival párosítva még több szinergiát kihasználnak a minőségi térhatású (multi-surround) hangzás megteremtéséért, a nézők így a DTS:X támogatásnak köszönhetően a Dolby Atmos és az IMAX továbbfejlesztett hangminőségét élvezhetik.

A vállalat prémium házimozi-audiomegoldásait a felhasználók kényelmesen kezelhetik az LG televíziókon elérhető intuitív felhasználói felületen (Home Dashboard), ahol megadhatják a hangprojektor beállításait és megoszthatják azokat a tévékészülékkel. A WOWCAST funkcióval ráadásul a 2023-as hangprojektorok vezeték nélkül csatlakoztathatók az LG tévékhez, így a nappaliban kényelmesen és kábelrengeteg nélkül használhatók anélkül, hogy a hangminőség terén kompromisszumot kellene kötni.

A funkciók kibővített kínálata, valamint a könnyebb kezelhetőség mellett az új hangprojektorok kifinomult dizájnnal érkeznek, így jól kiegészítik az LG legújabb televízióinak elegáns megjelenését, és stílusosan illeszkednek bármilyen stílusú otthonhoz. Egy új állvány segítségével a hangprojektorok közvetlenül az LG televíziók alá helyezhetők, amely harmonikus, prémium megjelenést kölcsönöz a készülékpárosnak. A kompatibilis LG televíziók hátuljára rögzíthető állvánnyal az új hangprojektorok a falra vagy a tévéállványra szerelhetők olyan magasságban és pozícióban, amely a felhasználók számára a legjobb hangélményt biztosítja. A praktikus tartóval a felhasználók kábelek és fúrás nélkül helyezhetik a megfelelő helyre a készüléket.

A 2023-as hangprojektorok az LG Triple Sound technológiájának köszönhetően — amely a világon elsőként három magas hangsugárzóval dolgozik — pontos és tiszta hangzással teszik még teljesebbé az otthoni moziélményt. A 2023-as év újdonsága, a Triple Level Spatial Sound Technology HRTF-alapú, 3D motor által végzett csatornaelemzést alkalmaz, hogy virtuális középső réteget adjon a hangzáshoz. Az eredmény hihetetlenül élethű hangzás meggyőző térérzettel, amely a hallgatót a hangtér középpontjába helyezi.

A felhasználók számára tisztán hallható lesz az LG Triple Sound Optimizernek — az új hangprojektorok teljesítményét intelligensen javító funkciónak — köszönhető különbség, az intelligens keverés (Smart Up-mixer) révén pedig olyan továbbfejlesztett hangzást élvezhetnek, amely a kétcsatornás hangot lenyűgöző, többcsatornás térhatásúvá alakítja. Az LG továbbfejlesztett AI Room Calibration technológiája továbbá képes arra, hogy elemezze az adott helyiség jellemzőit, és ez alapján végezze el a hangprojektorok beállításait annak érdekében, hogy az alacsonyabb frekvenciatartományok jobban hallhatóak legyenek. A technológia a hangzás előterében lévő frekvenciákat is felosztja, ezzel javítva a hangzás egyensúlyát, például az ének tisztaságát, a filmbéli párbeszédek érthetőségét és a teljes hangkép pontosságát.

Az új hangprojektorokba mindezek mellett az LG fejlett AI Sound Pro technológiáját is beépítették. Az AI Sound Pro önállóan elemzi a hangforrás típusát és az ahhoz legmegfelelőbb beállításokat alkalmazza, így tökéletes hangzást kínál bármilyen típusú tartalomhoz — legyen szó filmekről, sporteseményekről, játékokról vagy zenéről.

Az LG új hangprojektorai tökéletesen passzolnak napjaink változatos igényeihez az otthoni szórakozásban — mind a szolgáltatások, mind az eszközök és csatlakozási funkciók terén széleskörű kompatibilitást kínálnak. A felhasználók lenyűgöző hangminőségben valósághű hangzással hallgathatják kedvenc előadóik veszteségmentes tömörítésű tartalmait az olyan zenestreaming-felületeken, mint például a Tidal Connect. A hangprojektorok azok számára is kiváló választást jelenthetnek, akik a konzolos játékélményt magasabb szintre szeretnék emelni: az LG új modelljei ugyanis a képszakadás csökkentéséért VRR, a késleltetés kiküszöböléséért pedig ALLM támogatással érkeznek, miközben 4K felbontás és 120 Hz-es képfrissítés mellett is tartják a lépést a kijelzőn zajló eseményekkel.

A CES 2023 kiállításon debütáló új hangprojektorok egyike, a kompakt SE6 kisebb helyiségekbe ideális — elegáns, modern dizájnja gyakorlatilag bármilyen enteriőrhöz jól illeszkedik. Annak ellenére, hogy ez az LG hangprojektor-termékcsaládjának legkisebb tagja, az elegáns, új modellbe négy passzív hangsugárzót építettek, amelyek erőteljes basszusokkal teszik teljessé a hangzást. Az SE6 a moziszerű audioélmény érdekében Dolby Atmos technológiával kelti életre a tartalmakat.

Az LG új hangprojektorait a 2023-as CES kiállításon január 5-8. között, a vállalat standján (#15501, Central Hall, Las Vegas Convention Center) tekinthetik meg az érdeklődők. Az LG izgalmas bejelentései #LGCES2023 hashtag alatt követhetők a közösségimédia-felületeken.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés