Connect with us

technokrata

Légtisztítás speciális készülékekkel

germicidlámpa levegőtisztítás

Kütyük

Légtisztítás speciális készülékekkel

Légtisztítás speciális készülékekkel

Napjainkban egyre fontosabb kérdés a megfelelő légcsere. A légtisztítás egyébként is nagy szerepet játszik az életünkben, de a járvány után talán még inkább odafigyelünk a környezetünkre. De milyen lehetőségeink vannak?

Nos, vannak olyan légtisztító készülékek, amelyekkel egy lépéssel közelebb kerülhetünk a kórokozók számának minimalizálásához. A következő pár sorban most éppen ilyen termékeket hoztunk Önnek.

A germicidlámpákról…

A germicidlámpák olyan UV-C lámpák, amelyek 253,7 nm-es sugárzást bocsátanak ki, s e sugárzás hatására elpusztulnak a baktériumok, a gomba és a penész is. Még az olyan légtérben szálló mikrobákkal is elbánnak az eszközök, amelyeket csak ilyen intenzitású sugárzás képes elpusztítani. Ezeknek köszönhetően könnyen csírátlanítható a légtér és a különböző felületek is.

Ma már beszerezhetünk olyan légtisztító készülékeket, amelyekbe germicidlámpák vannak beépítve. Milyen terméket válasszon? Milyen szempontokat vegyen figyelembe? A következő néhány bekezdésben erről is szót ejtünk.

Légfertőtlenítő rendszerek

A nagyobb épületekben központi légkezelő rendszerekre van szükség. Ilyenkor azonban azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a befújt levegőt csírátlanítani is kell. A légtérben ugyanis lehetnek olyan kórokozók is, amelyek veszélyesek az emberi szervezetre.

A Hollandimpex UV4AIR termékcsaládja tulajdonképpen a légcsatornában áthaladó levegő kezelésében segédkezik. A csíramentes levegő áramlása rendkívül fontos egészségügyi szempontból. De mi a helyzet akkor, ha az otthonunkba keresünk légtisztító készüléket? Szerencsére erre is van lehetőségünk, hiszen igen széles a cég kínálata.

Légtisztítás mesterfokon

Amint beköszönt az iskola, óvoda, a család ismét vírusveszélynek van kitéve. A közösségi intézményekben és az otthonunkban ezért is fontos a levegő tisztán tartása. Amennyiben megfelelően fertőtlenítjük a zárt tereket, akkor csökkenthetjük az átfertőződés esélyét is.

Az Air160 légtisztító készülékben megtalálható a Philips germicidlámpa és a 3M antibakteriális szűrő is. A termék olyan helyen is megállja a helyét, ahol kifejezetten fontos a sterilitás. Az orvosi várótermek, a rendelők, a vizsgálók könnyen fertőtleníthetők segítségével. A készülék emellett az iskolákban, bölcsődékben és az otthonokban is hatásos.

Ez egy olyan kompakt, önálló rendszert testesít meg, amely azonnal használatra kész és könnyen telepíthető. Ráadásul az UV-C sugárzás sem jut ki a készülékből, így nyugodtan működtethető emberek mellett, akár a nap 24 órájában is.

Tovább
Hirdetés

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu