Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sony gondoskodik arról, hogy legyen mit a fa alá rakni

Kütyük

A Sony gondoskodik arról, hogy legyen mit a fa alá rakni

A Sony gondoskodik arról, hogy legyen mit a fa alá rakni

Ha nincs ötleted, milyen kütyüket vehetnél karácsonyra, a Sony elég jó felhozatalt kínál

Éld át a legnagyobb karácsonyi slágereket (vagy zárd ki őket) kiváló zajszűrős fejhallgatókkal

A Sony stílusos és piacvezető fejhallgatói tökéletes ajándékok az egész család számára. A legújabb, valódi vezeték nélküli WH-1000XM3 fülhallgatók prémium minőségű hangot produkálnak, hogy könnyedén élvezhessük kedvenc karácsonyi slágereinket.

A fejhallgatókat HD zajszűrős QN1e processzorral látták el, melynek pompás, torzításmentes hangja valóra váltja a zene szerelmeseinek álmait. A valódi vezeték nélküli kialakítás lehetővé teszi a szabad mozgást anélkül, hogy beletekerednél a kábelbe. A fejlesztett kialakítás miatt kényelmesen illeszkedik a fülbe – ideális egy kis karácsonyi kimozduláshoz. A rokonokig tartó hosszú utakon is veled lesznek, hogy szórakoztassanak.

Ha közelebb állnak hozzád a hagyományos fejhallgatók, a Sony díjnyertes WH-1000XM3 modellje kivételes teljesítménnyel és időtálló kialakítással csak rád vár. Ha odáig vagy az ünnepi slágerekért, mégsem szeretnéd tizedik alkalommal (!) meghallgatni ugyanazt a karácsonyi albumot, a WH-1000MX3 blokkolja számodra a háttérzajokat – ezáltal teljesen belemerülhetsz a zenéid világába. Miközben mindenki a karácsonyi ajándékait próbálgatja szenteste, neked nem kell elbúcsúznod a kedves WH-1000XM3-adtól, ugyanis a Sony egyedi Quick Attention módjának köszönhetően anélkül is kommunikálhatsz a külvilággal, hogy levennéd a fejhallgatót. Egyszerűen csak közel kell tartanod a kezedet a jobb füledhez, és az adaptív hangvezérlés egyből hallhatóvá teszi környezetedet.

Az NW-A105 fejhallgató szintén magnókazetta stílusú felhasználói felülettel és képernyővédővel rendelkezik – az ikonikus 1979-es Walkman® előtti tisztelgésből –, így olyan érzésed lesz, mintha valóban egy kazettát hallgatnál. Az eredeti klasszikus Walkman® kapcsán a retrót kedvelő barátaid és családtagjaid számára megjelent az NW-A100TPS Walkman® az eredeti termék 40. évfordulója alkalmából. Ez a tökéletes karácsonyi ajándék különleges, limitált kiadású dobozban érkezik, úgyhogy ne tétovázz a vásárlással! Mindkét eszköz 26 órás akkumulátoridővel bír, ezzel biztosítják, hogy sokáig érezhesd velük lazának és elegánsnak magad.

Indítsd a karácsonyi bulit a Sony kivételes termékeivel

„Ez a szezon felhőtlen és vidám, miért ne adhatnál idén ajándékba igazi dübörgő basszust – a Sony EXTRA BASS ™ csodáját, az SRS-XB32-t. Érezd a hangszóró mély és ütemes basszushangját, mindezt kompakt formában és vízálló kialakítással – elengedhetetlen eleme egy igazi karácsonyi bulinak.”

A LIVE SOUND módban megtapasztalhatod a háromdimenziós élményt, és úgy élvezheted a zenét, mintha egy élő koncert helyszínén lennél. Sőt, hogy az ünnepi hangulat valóban beinduljon, vegyél részt a Party Booster-ben és add át magad az egyedi világításnak és hanghatásnak. Akár barátaidat is bevonhatod, hogy erősítsd az ünnepi hangulatot a vezeték nélküli Party Chain segítségével, amely lehetővé teszi akár 100 vezeték nélküli hangszóró csatlakoztatását. Nem kérdés, ez a tökéletes party hangszóró.

sony

Nem tudod, mivel ajándékozd meg szeretteidet? Miért ne választanál a vinyl újragondolásával a mesés PS-LX310BT lemezjátszót, amely összevonja a méltán kedvelt vinyl minőségű hangot a Bluetooth® nyújtotta vezeték nélküli csatlakozás kényelmével és rugalmasságával. Használd ki a Sony hangszóró-sorozatát a klasszikus vinyl hangok vezeték nélküli újraalkotásához otthonodban. Karácsony reggelén pedig indíts a kedvenc ünnepi kislemezeddel, pörögjön a bakelit!

Rögzítsd a szívmelengető pillanatokat a Sony remek fényképezőgépeivel

A Sony a6600 tökéletes karácsonyi ajándék a fotózás iránt elhivatott barátoknak és családtagoknak. A Sony legfejlettebb képalkotó technológiáit egy kompakt és pehelykönnyű testben tömörítő a6600-at úgy alakították ki, hogy a legnagyobb igényekkel rendelkező fotósoknak és videósoknak is megfeleljen.

A valós idejű Eye autofókusz funkció automatikusan követi az alanyt, így az α6600 használatával a legfontosabb pillanatok megörökítésére koncentrálhatsz. A 180 fokban elforgatható képernyő is rendkívül hasznosnak bizonyul az elengedhetetlen karácsonyi szelfi elkészítéséhez.

Ajándékozd meg szeretteidet a Sony csúcskategóriás full-frame fényképezőgépével, az α7 III-al, ami ideális választás kezdőknek és professzionális fotósoknak egyaránt. A 10 képkocka/másodperc sebességű folyamatos fotózás, a 24.2 megapixeles hátsó megvilágítású Exmor R CMOS képszenzor és a cserélhető objektív együttesével könnyedén megoszthatod másokkal a fotózás örömeit. A néma fotózás és a valós idejű Eye autofókusz segítségével megszakítás nélkül tudod megörökíteni szeretteidet az ünnepi vacsoránál.

Éld át a karácsonyi csodákat a Sony BRAVIA televízióival

Miután az összes étel és ital elfogyott, ideje hátradőlni és megnézni egy klasszikus karácsonyi filmet. Legyél Te a ceremóniamester, és garantáld szeretteidnek a lehető legjobb karácsonyi filmélményt az elképesztő képminőségű ZG9 8K HDR BRAVIA televízióval!

A televíziós képminőség csúcsát képviselő MASTER sorozatba tartozó készülék élethűen adja át a filmkészítők elképzeléseit a 85 vagy 98 átmérőjű képernyőkön. A ZG9 a lehető legjobb minőségben és színvilágban, tökéletes kontraszttal és élességgel hozza el otthonodba a karácsonyi filmek hangulatát.

Lépj szintet a Sony zászlóshajójával, az AG9 4K HDR OLED TV-vel, mely 77, 65 és 55-ös méretben is elérhető. Légy tanúja annak, ahogy a szuper-széles betekintési szög, az élethű kontraszt és a remek mély színek hatására kedvenc filmjeid életre kelnek a képernyőn.

A Sony egyedülálló, 8 millió pixel megjelenítésére alkalmas X1 Ultimate képfeldolgozó processzora új szintre emeli az ünnepi filmezést. A MASTER széria televíziói Netflix Calibrated és IMAX Enhanced móddal is rendelkezik, így a tartalmak a lehető legélethűbb formában kerülnek a képernyőre. Ha a kajakóma miatt nehézséget jelent a mozgás, használd a hangodat és bízd a Google Asszisztensre a munkát! Férj hozzá kedvenc tartalmaidhoz a lehető legegyszerűbb módon az AG9 segítségével.

Engedd szabadon a kreativitást és a szórakozást a legújabb Xperia 5 segítségével

Nem vagy biztos abban, hogy mit vegyél Karácsonyra? Az Xperia 5 valószínűleg mindenki karácsonyi listáján szerepel ebben az évben, így nem tévedhetsz. A készülék egyesíti a Xperia 1 legjobbjait egy karcsú és kompakt házban, három lencsés optikával és a Sony saját fejlesztésű Eye AF technológiájával az Alpha ™ kameráiban.

Az Xperia 5-ben a Sony díjnyertes BRAVIA® TV technológiái, valamint az X1™ processzor mobilokhoz fejlesztett verziója is megtalálható, így a HDR (magas dinamikus tartomány) skálázó technológiák több kontrasztot, színt és tisztaságot eredményeznek a képernyőn.

A telefon lenyűgöző 21:9 képarányú CinemaWide ™ 6,1 hüvelykes Full HD+ OLED kijelzővel rendelkezik, amelyet a Dolby Atmos® és a Sony Pictures Entertainment együttműködve fejlesztett tovább, így magával ragadó szórakozási élményt nyújt kedvenc ünnepi filmjéhez vagy zenéjéhez, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik az ünnepi időszakban.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés