Connect with us

Hirdetés

technokrata

BaseusWestEnd: Prémium kiegészítők okoskészülékekhez a WestEnd City Centerben

baseuswestend

Kütyük

BaseusWestEnd: Prémium kiegészítők okoskészülékekhez a WestEnd City Centerben

BaseusWestEnd: Prémium kiegészítők okoskészülékekhez a WestEnd City Centerben

A BaseusWestEnd egyedi megjelenésű, praktikus, prémium minőségű termékeket kínál, otthon és az irodában, autóban, utazás során egyaránt.

A BaseusWestEnd egy olyan üzlet, melyben többek között prémium minőségű kiegészítőket vásárolhatunk okoseszközeinkhez, mint például autós mobiltartókat, vezeték nélküli töltőket, vagy épp audióeszközöket. Az üzletbe belépve gyönyörű elrendezés és a sugárzóan fehér falak várnak minket, amik kifejezetten átláthatóvá teszik az aktuális kínálatot, melyek között bátran böngészhetünk.

 

A Baseus saját gyártású termékei kizárólag a mai trendeknek megfelelően, a lehető legjobb anyagokból készülnek. Ügyelnek arra, hogy a legújabb technológiai megoldásokkal és a lehető legkörnyezetbarátabb módszerekkel készülhessenek el a megálmodott készülékek, így biztosítva a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot. Saját tervezésű és stílusos termékek találhatóak meg a kínálatukban, gyakorlatilag minden olyan okoseszköz kiegészítőre gondoltak, melyek könnyebbé tehetik mindennapjainkat, kezdve a légzsákkal felszerelt iPhone hátlapi toktól a termosz alakú (és méretű) autós pórszívóig. Nagyon fontos kiemelni az elegáns megjelenést, ugyanis a Baseus hisz abban, hogy ha az ember ilyen stílusos eszközökkel veszi körül magát, ezt mások is észreveszik majd és megemlítik, szóba hozzák ezeket a termékeket, hiszen egy érdekes eszköz akár beszélgetésindító is lehet.

A Baseus a felhasználóknak készült, gondosan ügyelve az igényekre és az elvárásokra az ilyen jellegű termékekkel szemben. A Baseus mint név is ezekre reflektálva keletkezett a BASE és a USer szavak összemosásával, mely konkrétan a felhasználói bázist jelent, vagy értelmezhetjük úgy is, hogy maga az üzlet a bázis, az igényes felhasználók számára.

A WestEnd City Center bevásárlóközpontban található az első, Európában teljes mértékben egyedülálló hivatalos márkabolt, melyben több mint ezer féle termék megtalálható és akár ki is próbálható. Ez az egyetlen üzlet a térségben, amely közvetlen kapcsolatban áll a gyártóval, így mind kínálatban mind az újdonságok terén előnyt élvez a többi magyarországi értékesítővel szemben. Természetesen az üzletben minőségi kiszolgálás és extra szolgáltatások is várnak ránk, de ha alapvetően csak otthonról a fotelból, kényelmesen szeretnénk rendelni, akkor éjjel-nappal rendelkezésünkre áll a BaseusWestEnd webshopja, ahol a termékekről minden fontos jellemzőt megtalálunk és pár kattintás után már meg is rendelhetjük a számunkra legkedvesebb kütyüket. A webshopban rendelt árucikkeket természetesen kérhetjük kiszállítással, illetve személyesen átvehetjük az üzletben is. A termékekre garancia is vonatkozik, a garanciális ügyintézésre szintén az üzlethelyiségben van lehetőség. A 10.000 HUF feletti produktumokra 1 év jótállást és 2 év szavatosságot vállal a cég, illetve az ez alatti összegbe kerülőkre egységesen 6 hónap szavatosságot vállalnak funkcionalitásbeli panaszok esetén.

A sajátmárkás áruk mellett még megtalálható a Xiaomi teljes mobil és Mi ECO Products kínálata, emellett iPhone, Airpods téren sincs hiány, így több neves márka is képviselteti magát az üzletben.

A WestEnd City Centerben két helyen is találkozhattok a Baseussal, az egyik maga a már említett üzlet a Jókai Sétány 19-es szám alatt, illetve egy kihelyezett pultot is találhattok a Millenium udvar 119-nél. Mind az üzlet, mind a stand délelőtt tíz órától este kilencig tart nyitva.

A BaseusWestEnd hírlevéllel is rendelkezik, amennyiben nem szeretnél lemaradni a legújabb ajánlatokról és akciós termékekről, akkor mindenképp érdemes feliratkozni az üzlet honlapján található, erre megadott felületen.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés