Connect with us

Hirdetés

technokrata

Komoly elismerésben részesültek a Kingston nagyvállalati SSD-i

Kütyük

Komoly elismerésben részesültek a Kingston nagyvállalati SSD-i

Komoly elismerésben részesültek a Kingston nagyvállalati SSD-i

A DC500 sorozatú meghajtók használatát vSAN környezetekhez és vSphere kiszolgálókhoz is ajánlja a szoftvercég

A Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette, hogy nagyvállalati kategóriájú, DC500 sorozatú SSD-i VMware Ready tanúsítást szereztek.

Eszerint alapos validálási eljárást követően a VMware szoftvercég a legmagasabb szintű támogatásban részesíti a Kingston DC500R és DC500M meghajtóit, és kifejezetten javasolja használatukat a VMware vSAN és vSphere környezetekben.

A VMware Ready státusz a Technology Alliance Partner (TAP) program keretében nyújtott közös tanúsítvány, amely egyszerűsíti a felhasználók számára a partnerek VMware felhőinfrastruktúráival bizonyítottan együttműködő termékek kiválasztását. Az ügyfelek ezekkel a megoldásokkal és termékekkel mérsékelhetik a projektek kockázatát, és költséget takaríthatnak meg az egyedileg megépített megoldásokhoz képest. A világszerte több ezer taggal működő VMware TAP programban részt vevő, kategóriavezető technológiai partnerek mindannyian elkötelezettek a felhasználók egyedi igényeit kiszolgáló, magas szintű szakértelem és üzleti megoldások mellett.

„Az, hogy a Kingston DC500 megoldások jogosulttá váltak a VMware Ready logó viselésére, igazolja partnereink felé, hogy a meghajtók teljesítik a VMware interoperabilitási követelményeit, és jól együttműködnek a VMware felhőinfrastruktúráival. Így a felhasználók nyugodtan telepíthetik őket éles környezetben, a tevékenység megszakítása nélkül”

– nyilatkozta Kristen Edwards, a VMware Technology Alliance Partner programért felelős igazgatója.

„A Kingston elkötelezett az olyan kategóriavezető SSD-k fejlesztése iránt, amelyek nagyvállalati terhelés mellett kiszámítható és stabil teljesítményt nyújtanak felhasználóiknak. A VMware tanúsítványa biztosítja őket afelől, hogy a DC500 sorozat komoly teljesítményt és értéket kínál számukra a nagy olvasási teljesítményt igénylő és a vegyes használatú alkalmazások, például a virtuális asztali infrastruktúra, az operatív adatbázisok, a webkiszolgálói feladatok és az adatanalitika esetében”

– mutatott rá Tony Hollingsbee, a Kingston EMEA-régióbeli SSD üzletágának vezetője.

A Kingston adatközponti SSD-i megfelelnek a vállalat szigorú szolgáltatásminőségi (QoS) követelményeinek, továbbá kiszámítható random I/O-teljesítményt és alacsony késleltetést nyújtanak a különféle olvasási és írási műveletekhez. Az üzletmenet folytonosságát a DC500 SSD-család 99,9999 százalékos rendelkezésre állása garantálja, miközben gyors működést és kiszámítható I/O értéket biztosít. Ez kevesebb mint egy perc váratlan üzemkiesésnek felel meg átlagosan évente.

A Kingston DC500 SSD-k a VMware Solution Exchange (VSX) online piactéren érhetők el.

További információért látogasson el a kingston.com oldalra.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés