Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezzel a fülhallgatóval tuti nem fog zavarni a 4-6 villamos felújítása

Kütyük

Ezzel a fülhallgatóval tuti nem fog zavarni a 4-6 villamos felújítása

Kép: TechRadar

Ezzel a fülhallgatóval tuti nem fog zavarni a 4-6 villamos felújítása

Kényelmes, vezeték nélküli kialakítás és stabil kapcsolat biztosít teljes szabadságot

A vezeték nélküli fejhallgatók új generációját képviselő WF-1000XM3-mal tovább bővül a Sony népszerű 1000X termékcsaládja.

wf-1000xm3_b_wearingangle

A Sony piacvezető1 zajszűrő funkciója QN1e HD zajszűrő processzorral és Dual Noise Sensor technológiával kiegészítve a korábbinál is fejlettebb, kivételes zajszűrő teljesítményt nyújt, így a felhasználó kizárólag a zenére koncentrálhat.

A zajszűrés következő szintje

A Dual Noise Sensor technológiával ellátott WF-1000XM3 fejhallgatóban az új QN1e HD zajszűrő processzor található, ami tökéletes zajszűrést biztosít, így csak a zenére koncentrálhatunk. A Dual Noise Sensor technológia, valamint a fejhallgató elülső és a hátsó mikrofonjai rögzítik a környezeti hangokat, ezt követően a QN1e HD zajszűrő processzora fordított hanghullámokat generál, ami kiszűri a zavaró háttérzajokat, és kíméli az akkumulátort. Legyen szó a repülőgép kabinjának rezgéséről, az utcai nyüzsgés okozta zsivajról, a fejhallgató mindent kiszűr, így nem marad más, csak a zene.

Lenyűgöző hangzás

Az 1000X termékcsaládhoz méltó, prémium minőségű hangzást kínál az új Sony WF-1000XM3 fülhallgató. A QN1e HD zajszűrő processzor 24 bites audio jelfeldolgozójának és az erősítővel ellátott DAC-jának köszönhetően olyan minőségben hallgathatod kedvenc zeneszámaid, ahogy a szerző megálmodta. A Digitális Hangzásjavító Eszköz (DSEE HX™) felskálázza a tömörített digitális hangformátumokat (pl..mp3), így bárkinek elérhetővé válik a nagy felbontású hangzás élménye. Merülj el kedvenc zeneszámaidban és mozifilmjeidben és alakítsd napod fénypontjává mindennapi utazásaid a kiváló hangzás segítségével.

Teljes vezeték nélküli szabadság

Valódi vezeték nélküli kialakításának köszönhetően a WF-1000XM3 megóv téged a zavaró kábelek okozta kellemetlenségektől. Kisméretű, könnyű fülpárnáiban az újfejlesztésű BLUETOOTH® chip kapott helyet, így az eddig megszokott balról jobbra történő jelátvitel helyett mindkét fülpárna egyszerre kapja és dolgozza fel a beérkező jeleket. A chip a továbbfejlesztett antennával együttesen stabil kapcsolatot biztosít, így zavartalanul élvezheted kedvenc zenéidet. A vezeték nélküli technológiával járó késleltetés minimális, így a legújabb filmeket is gond nélkül élvezheted a párosított eszközökön.

A WF-1000XM3-t kifejezetten a megnövelt kényelem és stabilitás jegyében alakították ki. Az ergonomikus három-oldalú szerkezet szilárdan rögzíti a fülhallgatókat, a stabil illeszkedést a nagy súrlódású gumi felület biztosítja. Válogass a négy különböző méretű hibrid vagy a három komfortos fülpárna közül, könnyedén megtalálod a neked megfelelő méretet.

wf-1000xm3_b_case2

Kézenfekvő kényelem

A QN1e zajszűrő processzor kevés energiát fogyaszt, ami jelentősen megnöveli az akkumulátor élettartamát és így a zenehallgatási időt. A WF-1000XM3 elegáns tokja töltőként is használható, így akár 24 órán keresztül használhatod a zajszűrő funkciót, és töltheted eszközeidet. A fülhallgatók gyorstöltésre is alkalmasak – 10 percnyi töltéssel akár 90 percnyi lejátszási időt nyerhetünk.

A Gyors fülelés üzemmód bekapcsolásával a fülpárnák eltávolítása nélkül tudsz beszélgetésbe elegyedni másokkal. A hangerő gyors csökkentéséhez csupán érints meg a bal fülpárnán található érintőpanelt, így biztosan nem maradsz le a repülőtéri hangosbemondóból szóló fontos információkról. Ráadásul a fülpárnák testreszabható érzékelőinek köszönhetően könnyedén indíthatod el vagy állíthatod meg a lejátszást, ugorhatsz át dalokat vagy aktiválhatod a hangasszisztens funkciókat. A WF-1000XM3 érzékeli, ha az egyik fülpárna nincs a füledben, ekkor a zenelejátszás automatikusan szünetel mindaddig, amíg vissza nem teszed azt.

wf-1000xm3_b_keyvisual

A WF-1000XM3 tökéletes kiegészítő folyamatos ingázásokhoz, mivel a Google Assistant segítségével hangvezérléssel is irányíthatod fülhallgatódat. A fülhallgató kompatibilis a Sony | Headphones Connect alkalmazással, ahol további testreszabható beállításokat találsz, mint például a zajszűrés mértéke, vagy az érintéses vezérlés.

A WF-1000XM3 fülhallgató 2019. augusztus közepétől érhető el.

További termékinformációkért kérjük, látogasson el a https://www.sony.hu/electronics/truly-wireless/wf-1000xm3 weboldalra.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés