Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már-már pofátlanul széles monitorokkal robbantja be az új évet az LG

Kütyük

Már-már pofátlanul széles monitorokkal robbantja be az új évet az LG

Már-már pofátlanul széles monitorokkal robbantja be az új évet az LG

Az új 49 hüvelykes UltraWide monitor hatékonyabb munkavégzést, a szupergyors UltraGear pedig kiemelkedő játékélményt kínál

Az LG Electronics (LG) a CES-en mutatja be az Ultra monitorcsalád legújabb tagjait, köztük a kiemelkedően hatékony munkavégzést támogató UltraWide, valamint a játékélményt új szintre emelő UltraGear készülékeket.

lg-ultrawide_lifestyle_2

A legalább 21:9-es képarányú készülékeket magában foglaló UltraWide termékkategória vezető innovátorának számító LG a 49 hüvelykes 49WL95 modellt a képernyő előtti munkavégzés maximális hatékonysága érdekében alkotta meg, míg az UltraGear 38GL950G a nagyszerű képminőséget és a hihetetlenül gyors képfrissítést ötvözi, hogy a játékosok számára valóban magával ragadó élményt nyújtson.

Az új LG UltraWide monitor

Az LG legújabb UltraWide monitorának széles, 32:9 képarányú ívelt kijelzője kivételes képminőséget nyújt. A 49WL95 mozikat idéző mérete révén kiváló megoldást jelent azok számára, akik eddig több képernyőn dolgoztak egyszerre. A 49 hüvelykes képátló és kiváló képarány révén az LG UltraWide egyszerre több feladathoz is használható. A két, egymás mellé helyezett, egyenként 27 hüvelykes átlójú QHD képernyő felbontásának megfelelő 5120×1440 pixel, valamint a 108 pixel/hüvelyk (PPI) képpontsűrűség optimális képminőséget biztosít ahhoz, hogy a dokumentumok könnyebben olvashatók, a videók és a képfájlok pedig könnyebben szerkeszthetők legyenek.

Az LG új UltraWide monitora valódi hatékonyságnövelő segítséget jelent, de különösen hasznos lehet a pénzügyi, informatikai, a mérnöki vagy építészeti tervező munka területén, ahol a kijelző pontossága és minősége elsődleges szempontot jelent. Az LG fejlett IPS technológiájának felhasználásával a legújabb UltraWide monitor lenyűgözően pontos színvisszaadásra képes, amely az sRGB színtér 99 százalékát lefedi. A HDR10 formátum támogatásának köszönhetően pedig a készülék HDR játékokat és videókat is képes kezelni.

A hatalmas képernyő lehető legjobb kihasználásához az LG UltraWide monitor egy Picture-by-Picture (PBP) üzemmódot kínál, amivel több forrásból származó tartalmakat tekinthetünk meg egymás mellett, illetve egyszerre számos alkalmazást is kezelhetünk a képernyőn. A Dual Controller szoftver révén több eszközhöz csatlakozhatunk, melyeket egyetlen egérrel és billentyűzettel irányíthatunk zökkenőmentesen a Picture-by-Picture módnak köszönhetően. Az USB Type-C portokon keresztül a felhasználók egy időben továbbíthatnak adatokat és tölthetnek eszközöket – akár laptopokat is. A monitor gyönyörűen ívelt kijelzője fokozza a nézőt körülölelő élményt filmek és hasonló tartalmak megtekintésekor, miközben a tiszta, minimalista dizájn és a vékony fém talpazat elegáns megjelenést kölcsönöz az eszköznek.

lg-ultrawide_lifestyle_1

LG UltraGear Gaming monitor

A CES-en bemutatkozik az LG játékosoknak szánt új, Nano IPS UltraGear monitora is, mely az NVIDIA G-SYNC technológia támogatásával és 144Hz-es képfrissítési sebességgel biztosítja a gyors, folyamatos és szakadásmentes játékélményt. Az élethű képeket és az ámulatba ejtő színeket megjelenítő, 3840 x 1600-as felbontású monitor képes a DCI-P3 színtér 98 százalékának megjelenítésére. Az UltraGear monitor 21:9 képaránya, ívelt képernyője és a gyakorlatilag káva nélküli kialakítás mellett a készülék hátuljára szerelt világítás is magával ragadó élményt nyújt: a felhasználók a játék hangulatát tükröző hatféle színt állíthatnak be, ráadásul ez háttérfény a szemfáradtság megelőzését is segíti.

Az LG folyamatosan vezeti be a piacra az eltérő fogyasztói szegmensek igényeire szabott funkciókkal és tulajdonságokkal rendelkező legkorszerűbb monitorait. Egyre több vásárló tekint az LG-re, mint a monitorpiac leginnovatívabb szereplőjére, ami annak köszönhető, hogy széles választékban kínálunk olyan készülékeket, amelyek elsőrendű hatékonyságot, képminőséget és lenyűgöző játékélményt kínálnak.” 

– mondta Jang Ik-hwan, az LG szórakoztató elektronikai üzletága alá tartozó IT-részleg vezetője.

A 2019-es CES látogatói január 8. és 11. között a Las Vegas Convention Center #11100-es standján tekinthetik meg az LG legújabb monitorait.

lg-ultrawide_3

Termékspecifikációk:

  49WL95C                                                                                                                                                      

38GL950G

Képarány  49” 32:9 Curved UltraWide  

38“ 21:9 Curved UltraWide

Felbontás Dual QHD (5120×1440 pixel)  

WQHD+ (3840×1600 pixel)

Fényerő 350 nit  

450 nit

Színtartomány sRGB 99 %  

DCI-P3 98 %

Csatlakozók 1 USB-C, 2 HDMI, 1 DP, 4 USB 3.0 csatlakozó 1 HDMI, 1 DP, 3 USB 3.0 csatlakozó
Töltés 85 Watt (USB-C porton keresztül)  

Jellemzők PBP (maximum 3), Háttérvilágítás, Színkalibráció, Dual Controller szoftver,

OnScreen Control

144Hz, NVIDIA G-SYNC,

Háttérvilágítás, DAS mód,

Black Stabilizer, Célkereszt,

Játékosbarát grafikus felhasználói felület

Hang 10W x 2Ch (gazdag basszus hangzással)  

N/A (fejhallgató kimenet)

Talpazat Döntés (-5~15º)

Magasság (110mm)

Fordulás (-5~15º)

 

Döntés (-5~15°)

Magasság (110 mm)

Egyéb Feljavított színek

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés