Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagyot újít az Epson 2018-ban, vadonat új termékvonalat mutatnak be

Kütyük

Nagyot újít az Epson 2018-ban, vadonat új termékvonalat mutatnak be

Nagyot újít az Epson 2018-ban, vadonat új termékvonalat mutatnak be

A bejelentett technológia a pro AV, az üzleti és a reklámszektor új, csúcskategóriás termékeit is magában foglalja

Az ISE (Integrated Systems Europe) kiállításon (2018. február 6-9.) az Epson bejelenti és bemutatja néhány, a felsőkategóriás telepítés, a reklám- és vállalati vetítés szektor számára készült új termékét. A már meglévő piacvezető vállalati, oktatási és fix telepítésű projektorok közül a számos funkcióval rendelkező 3LCD lézerprojektorok is szerepet kapnak az eseményen, akárcsak legújabb Moverio okosszemüvegeink.

 

Az ISE 2017 rendezvényen az Epson nyerte meg a Legjobb nagyméretű stand díját az ISE Standkialakítás Díj részeként, amelyet az ISE az Exhibitor Magazine-nal közösen ad át; továbbá három Legjobb ISE-díjat tudhat magáénak: a lézerprojektorok telepítéséért, a kompakt hordozható projektorokért és a Moverio okosszemüvegért. Idén eddigi legdrámaibb vetítésleképezést használó vizuális eszközeink közül mutatunk be néhányat, amelyek több EB-L25000U projektor edge-blending funkciójának segítségével egy egyedülállóan színes és varázslatos történetet keltenek életre.

Az új és a már meglévő projektoraink hétköznapi használati módjait is bemutatjuk, például a tárgyalótermi, osztálytermi és bemutatótermi megoldásokat, köztük az EB-700U és az EB-L1000 sorozat projektorait.

Tőrös Gáspár, az Epson Magyarország projektorokért felelős termékmenedzsere elmondta: “Sok ember számára tettük lehetővé, hogy személyesen is megismerkedhessenek a legújabb lézerprojektorainkkal a legutóbbi ISE rendezvényen, és elnyertük a legjobb stand díját is. Ezt nagyon nehéz lesz felülmúlnunk. Ennek ellenére a már bejelentett, meglévő új termékek, valamint a tervezett standkialakítás és vizuális eszközök ismeretében biztos vagyok abban, hogy 2018 még nagyobb, jobb és fényesebb év lesz az Epson számára.”

Az ISE 2018 rendezvényen az Epsont a H90-es standnál találja, az 1-es teremben.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés