Connect with us
Hirdetés

technokrata

Hihetetlen: egy évig pihent a tó alján, de működik az iPhone!

Kütyük

Hihetetlen: egy évig pihent a tó alján, de működik az iPhone!

Hihetetlen: egy évig pihent a tó alján, de működik az iPhone!

Szépen lassan kiderül, hogy már a régi iPhone-ok is vízállóak voltak.

Egy igencsak hihetetlen történetről számolt be a BuzzFeed. A portál ugyanis azt állítja, hogy  egy pennsylvaniai felhasználó iPhone 4-ese nem kevesebb, mint egy évig pihen a helyi, Kyle Lake nevű tó alján. 

iphonesar2

Az történt ugyanis, hogy  Michael Guntrum zsebéből horgászás közben kicsúszott a telefon, ami aztán a tó alján landolt. Néhány hónappal később azonban lecsapolták a tó vízét, ekkor pedig Daniel Kalgren fémdetektorával nekiállt kutatni az iszapban az ott lévő tárgyak után. Így akadt rá az iPhone 4-re is, amely legnagyobb meglepetésére 2 nap rizsben való szárítás életre kelt, így ki tudta belőle keresni tulajdonosának telefonszámát. 

Nem meglepő módon Guntrum elsőre nem hitte el a történtet, azt hitte, valaki szórakozik vele, de a fotók alapján megbizonyosodott róla, hogy tényleg az ő telefonjáról van szó. A siker valószínűleg az OtterBox nevű tokknak köszönhető, minden bizonnyal ez mentette meg a telefont a biztos pusztulástól. Ennek ellenére azért nehezen hihető, hogy egy egyáltalán nem vízálló készülék egy év után is működőképes legyen. 

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu