Connect with us

technokrata

Apple kütyüt vásárolnál? Pénteken megéri!

Kütyük

Apple kütyüt vásárolnál? Pénteken megéri!

Apple kütyüt vásárolnál? Pénteken megéri!

Akciós árakkal várja a vásárlókat az iStyle és a Stylebolt is Fekete Pénteken.

Két hazai Apple bolt, az iStyle és a Stylebolt is komoly akciókat tart Fekete Pénteken.

Az iStyle többek között a 2015-ös MacBook Pro-k és MacBook Air-eket akciózta le, így ha MacBookot vásárolnál, akár 117 ezer forintot is spórolhatsz. Ha még nem vettél Apple Watch-ot, de szeretnél egy okosórát, akkor jó ha tudod, hogy most akár 146 ezer forinttal kedvezőbben is tiéd lehet egy első generációs Watch. Amennyiben iPad-et szeretnél, az iPad Air 2-t érdemes megnézned, mivel ez most 42 ezerrel is olcsóbb lehet az iStyle-ban.

Apple-AP-624x351

Nemcsak az Apple eszközök, de a kiegészítők is olcsóbbak lesznek, van olyan termék aminek 87%-kal csökken az ára. Az iStyle ezek mellett a Beats, a Bang & Olufsen és a JBL kiegészítőit is leárazta, ezeknél akár 33-38% kedvezménnyel is számolhatsz.

Nem fukarkodik a Stylebolt sem, náluk például 35 ezer forinttal olcsóbban vásárolható meg a 32 GB-os iPhone 7, a Steelseries Nimbus kontroller pedig 9 ezerrel kerül kevesebbe. Emellett online vásárlás esetén 15%, míg bolti vásárlás esetén 25% kedvezményt biztosítanak a prémium kiegészítőkre. A hagyományos tartozékok ára is csökkent, az áresés akár a 100%-ot is elérheti, ha a pentek25 kuponkódot használod! A limitált akciókról többek között itt olvashatsz.

 

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin