Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsón vásárolnál? Nézz körbe a Media Markt Black Friday oldalán!

Kütyük

Olcsón vásárolnál? Nézz körbe a Media Markt Black Friday oldalán!

Több termék is 50%-kal olcsóbb a mai napon.

Nemcsak az Extreme Digital, de a Media Markt is a mai napon tartja a Black Friday napot. Az előrehozott Fekete Pénteken az áruházlánc többek között háztartási eszközöket, televíziókat, konzolokat, táblagépeket és okostelefonokat is olcsóbban kínál, így érdemes körbenézni a webáruházukban.

black_friday_media_markt

A dedikált oldal a nagy érdeklődés miatt a szokásosnál lassabban üzemel, de akinek van türelme, az igencsak jó ajánlatokra bukkanhat. Samsung LED tévék 15%-os árengedménnyel kaphatóak, de van olyan kapszulás kávéfőző, amelynek árából 50%-ot engedtek el a mostani akcióban. Hasonló kedvezményre számíthat az, aki Xbox-hoz, vagy épp Playstation-höz keres játékot, több cím ugyanis 50%-kal olcsóbb az eredeti áránál. Emellett a DVD-n és Blu-ray-en lévő filmek között is érdemes válogatni, itt 40%-kal mérsékelt árakkal lehet találkozni.

A Hi-Fi-t keresők is találhatnak maguknak megfelelő terméket, a Media Markt ugyanis egyes modelleket 20-50 ezer forinttal olcsóbban kínál. Az okostelefonok sem úszták meg, több Alcatel és Asus készülék is 10-20%-kal olcsóbban vihető haza. Fontos kiemelni, hogy az akció csak a webáruházban él, így nem érdemes a legközelebbi boltba berohanni, ott a hivatalos árakkal fogsz találkozni.

A Media Markt Black Friday oldalát ide kattintva érheted el. 

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés