Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az iPhone mintájára újult meg a kínai csúcstelefon

Kütyük

Az iPhone mintájára újult meg a kínai csúcstelefon

Az iPhone mintájára újult meg a kínai csúcstelefon

Erősebb hardver lapul a változatlan külsejű OnePlus 3T-ben.

Bemutatta legújabb zászlóshajóját a OnePlus. A kínai gyártó a tavasszal megjelent OnePlus 3 továbbfejlesztéseként dobja piacra a OnePlus 3T-t, azaz drámai újdonságokra nem kell számítani. Az újdonság elődje formatervét örökölte, így első látásra semmit nem vehetünk észre abból, hogy bizony itt már erősebb hardver lapul a készülékházban. Ez nem meglepő módon nagyon hasonlít az Apple lépésére, hiszen az iPhone-oknál már bevált módszer az, hogy csak két generációként változtatnak a formaterven.

oneplus3t

Márpedig épp ez az, amiért megéri az 3T-t választani, hiszen a OnePlus 3 Snapdragon 820-as lapkakészlete után immáron egy Snapdragon 821-es chipset teljesít szolgálatot. Emellett nőtt az akkumulátor kapacitása is, az új modell a régi 3000 mAh-es egysége helyett egy 3400 mAh-es energiaforrás biztosítja a működést.

A 6 GB RAM-mal és 16 megapixeles kamerával érkező OnePlus 3T további újdonsága, hogy az előlapot immáron zafírüveg borítja, azaz várhatóan jobban ellenáll majd a különböző karcoknak. Az alapból 64 GB-os tárhellyel piacra kerülő modell november 28-tól lesz elérhető. Ezért a kivitelért 439 eurót kér a OnePlus, míg a 128 GB-os tárhelyű verzióért 479-et kell leszurkolni a pénztárnál.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés