Connect with us

technokrata

Az iPhone mintájára újult meg a kínai csúcstelefon

Kütyük

Az iPhone mintájára újult meg a kínai csúcstelefon

Az iPhone mintájára újult meg a kínai csúcstelefon

Erősebb hardver lapul a változatlan külsejű OnePlus 3T-ben.

Bemutatta legújabb zászlóshajóját a OnePlus. A kínai gyártó a tavasszal megjelent OnePlus 3 továbbfejlesztéseként dobja piacra a OnePlus 3T-t, azaz drámai újdonságokra nem kell számítani. Az újdonság elődje formatervét örökölte, így első látásra semmit nem vehetünk észre abból, hogy bizony itt már erősebb hardver lapul a készülékházban. Ez nem meglepő módon nagyon hasonlít az Apple lépésére, hiszen az iPhone-oknál már bevált módszer az, hogy csak két generációként változtatnak a formaterven.

oneplus3t

Márpedig épp ez az, amiért megéri az 3T-t választani, hiszen a OnePlus 3 Snapdragon 820-as lapkakészlete után immáron egy Snapdragon 821-es chipset teljesít szolgálatot. Emellett nőtt az akkumulátor kapacitása is, az új modell a régi 3000 mAh-es egysége helyett egy 3400 mAh-es energiaforrás biztosítja a működést.

A 6 GB RAM-mal és 16 megapixeles kamerával érkező OnePlus 3T további újdonsága, hogy az előlapot immáron zafírüveg borítja, azaz várhatóan jobban ellenáll majd a különböző karcoknak. Az alapból 64 GB-os tárhellyel piacra kerülő modell november 28-tól lesz elérhető. Ezért a kivitelért 439 eurót kér a OnePlus, míg a 128 GB-os tárhelyű verzióért 479-et kell leszurkolni a pénztárnál.

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin