Connect with us

Hirdetés

technokrata

Minden eddiginél drágább telefont mutatott be a Huawei

Kütyük

Minden eddiginél drágább telefont mutatott be a Huawei

A Huawei bemutatta új, Mate 9 okostelefonját és annak Porche Design kiadását is. Ez utóbbi közel félmillió forint!

Végre valahára bemutatkozott a Huawei legújabb zászlóshajója, a Mate 9. Az újdonság legnagyobb ütőkártyája egyértelműen a Kirin 950-as lapkakészlet, amely nyolcmagos processzorral és egy szintén nyolc magot használó grafikai gyorsítóval is ellátott a gyártó. Állításuk szerint az erősebb teljesítménytől függetlenül a processzor energiaigénye 15%-kal csökkent, míg a GPU 40%-kal hatékonyabb.

mate-9_1

Nem aprózták el a kijelzőt sem, a telefon előlapját ugyanis egy 5,9 colos Full HD felbontású megjelenítő uralja. Ebből a modellből sem maradt ki a P9-nél már megismert, a Leica segítségével fejlesztett kamerarendszer. Jelen esetben egy 12 megapixeles RGB és egy 20 megapixeles monokróm szenzor dolgozik a burkolat alatt.

mate-9_2

Jó hír, hogy nem kell aggódni a lemerüléstől, mivel eleve egy 4000 mAh-es akkumulátort helyeztek el a mérnökök a telefon mélyén, amit ráadásul a SuperCharge gyorstöltő eljárással egy napnyi energiával láthatunk el, mindössze 20 perc töltéssel.

porsche-design-mate-9

Érdekesség, hogy ezúttal készült egy Porsche Design verzió is, ez egy 5,5 colos, ívelt AMOLED képernyőt tartalmaz, igaz, sajnos itthon sohasem kerül hivatalosan piacra. A hagyományos verzió viszont igen, azért 699 eurót, azaz 215 ezer forintot kell majd fizetni. Bár ez sem kevés pénz, jó, ha tudod, hogy a Porsche Design kivitel 1395 euróba, azaz 429 ezer forintba kerül. Az Android 7.0-át futtató telefon arany, ezüst, szürke, fekete, barna és fehér színben az elkövetkező hetekben jelenik meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés