Connect with us

technokrata

Különös hibára bukkantak az iPhone 7-nél

Kütyük

Különös hibára bukkantak az iPhone 7-nél

Vannak olyan telefonok, amik lassabban töltenek és az LTE hálózatot is hamarabb eldobják.

Az iPhone 7-et sem kerülhetik el a problémák. Röviddel azután, hogy kiderült, a 32 GB-os variánsok lassabbak a 128 GB-os és 256 GB-os háttértárral szerelt példányoknál, most újabb hibára derült fény. Ezúttal az Intel chipjeivel szerelt telefonokkal van probléma, hiszen Cellular Insights mérései alapján ezek az eszközök több szepomtból is rosszabbak a Qualcomm alkatrészt tartalmazó modelleknél.

iPhone7-JetBlk-34BR_AirPods-Laydown-OB-PRINT-2

Lényegében arról van szó, hogy az Intel chipjeit tartalmazó iPhone 7-esek lassabban töltenek és LTE hálózaton is kevesebb ideig tudják fenntartani a stabil kapcsolatot. Ez utóbbi főleg azokon a területeken probléma, ahol csekély a jelerősség, a vizsgálatok alapján ugyanis az esetek 75%-ában gyengébb az Intel modullal ellátott telefon, mint a Qualcomm-os társa.

Egyelőre nem tudni, hogy pusztán szoftveres problémáról van-e szó és az Apple egy frissítéssel orvosolhatja a hibát, vagy egyszerűen az Intel fejlesztése kevesebbet tud a konkurensénél. Ha ez utóbbi az igaz, akkor valószínűleg arról lehet szó, hogy egyszerűen még így is megfelelt a szükséges elvárásoknak az Intel, azaz a Qualcomm gyakorlatilag túlteljesítette az igényeket. Akármi is az igazság, érdemes az A1660 és A1661 kódnevű iPhone 7-eseket választani, ezek ugyanis a megfelelő chipet tartalmazzák.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

TAG Heuer Monaco

SmartWatch

Új Monaco karórákat mutat be a Tag Heuer

2020. december 1. kedd
Casio G-Shock Dragon Ball Z karóra

SmartWatch

Különleges karácsonyi nyereményjátékot indított a Casio

2020. november 29. vasárnap
XPLORA okosóra

SmartWatch

Mindig karnyújtásnyira, mindig biztonságban:

2020. november 26. csütörtök
Huawei Mate 40 Pro
samsung frame tv

Smart-TV

Virtuális utazás a The Frame TV képernyőjén

2020. november 24. kedd
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin