Connect with us

technokrata

Kiderült, melyik mobil bírja a legtovább

Kütyük

Kiderült, melyik mobil bírja a legtovább

Meglepő végeredményt hozott egy új teszt.

Időről időre megvizsgálja a Phone Arena, hogy mely készülékek bírják a legtovább szuflával. Mostani tesztük apropója a Google új, Pixel sorozatú készüléke és az iPhone 7 volt. A teszt során 200 nit fénysűrűségre állították be a mobilokat, majd elkezdték aktívan használni az eszközöket. A legrövidebb ideig a OnePlus 3 bírta, ez 5 óra 53 perc után merült le.

chargingphone

Alig fél órával ment tovább az LG V20 és a Nexus 6P, míg a Motorola Moto Z Force Droid Edition 7 óra 9 percig működött. Harmadikként a Galaxy S7 Edge futott be, a dél-koreai gyártó zászlóshajója 7 óra 18 percig működött, amelyet egyetlen perccel szárnyalt túl a 3450 mAh-es akkumulátorral rendelkező Google Pixel XL.

 

akkumulatoruzemidoAz abszolút nyertes azonban az iPhone 7 Plus lett, a 2900 mAh-es akkumulátort tartalmazó csúcsmodell ugyanis 9 óra 5 percig, azaz majdnem két órával tovább bírta mint a legfőbb konkurensei. Igaz, a töltés során ez a mobil volt a leglassabb, a teljes feltöltéshez ugyanis 197 percre volt szüksége, szemben például a OnePlus 3-mal, ami 74 perc alatt is elvégezte ugyan ezt a feladatot.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu