Connect with us

technokrata

Most Te is megmondhatod, milyen legyen az új ZTE!

Kütyük

Most Te is megmondhatod, milyen legyen az új ZTE!

A te ötleteidre is kiváncsi a kínai gyártó.

Nem mindennapi kezdeményezéssel szeretné növelni a rajongóinak számát a ZTE. A kínai gyártó még januárban alapította meg a Z-Community-t, amelynek célja, hogy a márka és a készülékek iránt érdeklődők  értesülhessenek az újdonságokról. Nos, most Project CSX néven egy új kezdeményezést indítottak, itt pedig  várják a javasolatokat arra vonatkozóan, hogy milyen eszközt dobjanak piacra a jövőben.

zte-blade-v7

Érdekesség, hogy semmiféle megkötés nem terheli a tagokat, bárki elküldtheti a ZTE számára az ötletét, legyen szó táblagépről, okostelefonról vagy épp okosóráról, a cél az, hogy olyan ötletek érkezzenek a fejlesztőkhöz, amiknek hála a lehető legjobb készülékeket tudják elkészíteni.

Nem meglepő, hogy már számtalan ötlet érkezett, a legtöbben olyan készüléket szeretnének, amit ritkábban kell tölteni. Akinek az ötlete elnyeri a ZTE és a Z-Community tetszését, az nemcsak egy jó mobilt, de egy ingyen las-vegas-i utat is kap majd, hiszen a januári CES-en itt mutatja majd be a kínai gyártó az ötletek alapján megalkotott eszközét.

Forrás: HVGSzólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin