Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ünnepel a Telekom: megduplázzák az adatkeretet!

Kütyük

Ünnepel a Telekom: megduplázzák az adatkeretet!

Több mint félmillió Next előfizetőnek duplázza meg az adatkeretét a szolgáltató.

Elérte a félmilliót a Telekom Next díjcsomag előfizetőinek száma. A folyamatos internetéhség kielégítésére pedig a Telekom idén nyártól a Next előfizetőiknek megduplázta a felhasználható mobil adatmennyiségét, amely a legtöbb esetben 500 MB helyett 1GB-ot, de a lakossági ügyfelek számára igényelhető Next XL-nél már 3 helyett 6 GB-ot jelent. A dupla adatmennyiség ráadásul nemcsak nyárra szól, hanem az előfizetés teljes időtartamára.

Shopper using smartphone

A Telekom várakozásai szerint is a nyári szezonra amúgy is jellemző megnövekvő adathasználatban, még nagyobb ugrás várható, köszönhetően az idei dús sporteseményeknek, és a hagyományos fesztiválszezonnak. A dupla mennyiségű adat biztosításával a Telekom igyekszik bátorítani a szabadabb mobilinternetezést, hogy a felhasználók útközben, szabadságuk alatt is bátran használják internetre kapcsolható eszközeiket.

A Next díjcsomagok iránti kereslet növekedése egyértelműen annak köszönhető, hogy  előfizető ugyanazért a fix összegért, tetszőleges ideig telefonálhat és bármennyi SMS-t küldhet, a számla végösszege ugyanaz marad. Ez a trend igaz az üzleti vállalkozásokra is, a sok tekintetben plafon nélküli átalánydíjas csomagok népszerűek a kisvállalkozóknál is. A korlátlan beszélgetést biztosító Next S, M, XL és üzleti előfizetőknek szóló Next Business csomagok töretlenül vonzó ajánlatot jelentenek a nagyobb igényű felhasználók számára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés