Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nemcsak tévén, mobilon is imádjuk az EB-t

Kütyük

Nemcsak tévén, mobilon is imádjuk az EB-t

Nemcsak tévén, mobilon is imádjuk az EB-t

A MyTV 2014-es elindítása óta még soha nem néztek annyian egy tévéműsort mobilon, mint a magyar válogatott EB-mérkőzéseit: a négy meccs alatt több tízezerrel megnőtt a nézőszám.

Több mint tízezer új felhasználó

Annak köszönhetően, hogy a MyTV-n előfizetés nélkül lehet nézni az Európa-bajnokság közvetítéseit, jelentősen, több mint tízezerrel nőtt a szolgáltatás elérését biztosító appokat használók száma. A felhasználók értékelik az innovatív és ügyfélbarát megoldásokat, amit jól mutat a Telenor MyTV alkalmazás 4.3 pontos értékelése a Google Play Store-ban, amely a hasonló hazai tévéapplikációk között a legmagasabb.

A legtöbben június 16-án, csütörtökön telepítették fel mobil eszközeikre a MyTV alkalmazást, ők feltehetően előre felkészültek arra, hogy otthonuktól távol, okostelefonjukon vagy táblagépükön tudják majd követni a meccseket. Érdekesség, hogy szombaton, a magyar-izlandi mérkőzés napján is 125%-kal többen installálták az alkalmazást, mint a keddi magyar-osztrák napján – ennek valószínűleg az az oka, hogy míg kedden sokan otthon vagy egy szórakozóhelyen követték a mérkőzést, a hétvégére utazást terveztek.

mytv_fokep 

A legnagyobb mobilfocis városok

A MyTV üzemeltetőinek statisztikái szerint a legtöbben Budapesten nézték a magyar mérkőzéseket a Telenor online tévészolgáltatásában, a második helyen Győr, a harmadikon Szeged, a negyediken Miskolc, az ötödiken pedig Székesfehérvár áll a felhasználók száma alapján készített rangsorban.

A MyTV alkalmazás elérhető a Google Play-en, az Apple App Store-ban, illetvewebböngészőből is, nem csupán telenoros ügyfelek, hanem bárki számára. A Telenor tévészolgáltatásában 2016. augusztus 31-ig díjmentesen elérhetők az M1, M2, Duna, Duna World és M4 Sport tévécsatornák, a Telenor mobil ügyfeleinek pedig eddig a napig a cég mobilhálózatán nem kell fizetniük a MyTV által generált adatforgalomért sem.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés