Connect with us

technokrata

Végre itthon is megveheted a Huawei csúcsmodelljét!

Kütyük

Végre itthon is megveheted a Huawei csúcsmodelljét!

Megkezdődött a P9 hazai forgalmazása!

A Huawei e hónapban bemutatott prémium okostelefonja, a P9 mától Magyarországon is elérhető a vállalat kiskereskedelmi partnereinél (többek között: Media Markt, EDigital, Speedshop, BestByte, Euronics, Firstphone, Emag, Notebook.hu, Notebookspecialista, Mall.hu) ezüst és szürke színekben, aktív dual SIM-es verzióban 179 990 forint javasolt bruttó fogyasztói áron. A P9 a Huawei és az ikonikus fényképezőgép-gyártó, a Leica Camera AG együttműködésének első terméke, amelyre a vállalat a hazai piacon egyedülálló módon 3 év teljes körű gyártói garanciát, 3 hónap képernyő garanciát és 3 hónap csere garanciát kínál.

huaweip9

A P9 a szolgáltatóknál single SIM-es változatban lesz elérhető: a Telekomnál 2016 május 2-tól  ezüst és szürke színekben, a Vodafone-nál pedig május második hetétől szürke színben.

A szintén Londonban bemutatott Huawei P9 Plus Single SIM-es verziója várhatóan 2016 júniustól  kerül először hazai forgalomba a Telekomnál, ahol a készülék egy exkluzív ajánlat keretében 8 héttel hamarabb lesz megvásárolható. A P9 Plus Single SIM-es verziója szürke és arany színekben lesz elérhető, javasolt bruttó fogyasztói ára 259 990 forint.

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin