Connect with us

technokrata

Ha olcsó telefont szeretnél, ezt érdemes megnézned

Kütyük

Ha olcsó telefont szeretnél, ezt érdemes megnézned

Megfizethető árú telefont mutatott be a Meizu.

A Huawei mellett egy másik kínai gyártó is készült egy újdonsággal. A Meizu ugyanis leleplezte a megfizethető árú m sorozatának legújabb tagját, az m3 note-ot. A 6000-es sorozatú alumíniummal borított készülékház egy 5,5 colos, Full HD felbontású képernyőt rejt, amely mögött egy nyolcmagos, 1,8 GHz-es processzor és verziótól függően 2 illetve 3 GB RAM található.

m3note

Ez utóbbi aszerint különbözik, hogy a felhasználó a 16 vagy a 32 GB-os tárhellyel szerelt verziót vásárolta-e meg. Az m3 note hátoldali kamerája 13 megapixeles, míg szelfiket az 5 megapixeles előlapi egységgel készíthetünk. Kínai telefonhoz méltóan az újdonság természetesen kétkártyás működésre is képes, igaz ilyenkor itt is választanunk kell, hogy két nano-SIM kártyát vagy egy microSD és egy nano-SIM kártyát helyezünk a készülékbe.

m3note2

Az ujjlenyomat-olvasóval érkező újdonság hátlapja egy 4000 mAh-es akkumulátort rejt. Jó hír, hogy a készülékért nem is kell olyan sok pénzt fizetni, hiszen az alapverzió már 125 dolláros (34 ezer forintos) áron megvásárolható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin