Connect with us

Hirdetés

technokrata

A zsűri döntött: ez volt 2015 legjobb mobilja!

Kütyük

A zsűri döntött: ez volt 2015 legjobb mobilja!

A GSMA a Galaxy S6 edge-et és a Gear S2-t is díjazta az idei MWC-n.

A Samsung Electronics bejelentette, hogy a Galaxy S6 edge és a Gear S2 okosóra Global Mobile Awards díjat nyert az idei Mobil Világkongresszuson (MWC). Legyen szó hardverekről, szoftverekről vagy szolgáltatásokról, a mobil innováció terén élen járó vállalat folyamatosan feszegeti a határokat, hogy olyan eszközöket dobhasson piacra, amelyekkel a felhasználók még teljesebbé tehetik mindennapjaikat.

Elismerve a Samsung kiválóságra való törekvését a design és a funkció terén, a Gear S2 kapta a “Legjobb Fogyasztói Hálózati Elektronikus Eszköz” díját a legkiválóbb mobileszközök kategóriában. Külön kiemelték az okosóra sokoldalú, kör alakú dizájnját, és könnyű kezelhetőségét, amelyek jóval kényelmesebb és élményszerű használatot tesznek lehetővé.

samsung_s6_edge

A Samsung Galaxy S6 edge-et pedig a funkcionális dizájnjáért és egyszerű, gördülékeny használatot biztosító kialakításáért 2015 legjobb okostelefonjának választották.

„Nagy megtiszteltetést jelent számunkra, hogy piacvezető technológiáink ilyen magas szintű elismerésben részesültek” – mondta el DJ Koh, a Samsung Electronics mobilkommunikációs üzletágának elnöke. „A Samsung továbbra is elkötelezett aziránt, hogy olyan mobilkészülékekkel jelenjen meg a piacon, amelyeket a felhasználók inspiráltak, és amelyek megalkotása során mindenkor a fejlődést és innovációt tartották szem előtt.” – tette hozzá.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés