Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezt a frissítést sokan letöltik majd: hasznos újdonságok érkeztek az Apple kütyüire

Kütyük

Ezt a frissítést sokan letöltik majd: hasznos újdonságok érkeztek az Apple kütyüire

Kiadta az Apple az iOS 9.3 bétaverzióját, amely sok hasznos frissítést tartalmaz.

Régen várt funkciót épít most be az Apple az iOS 9-be, hiszen a kaliforniai vállalat a rendszer legújabb, 9.3-as frissítésével végre képessé teszi az iPad-eket a többfelhasználós használatra. Az egyelőre csak bétaverzióban elérhető frissítés lehetővé teszi, hogy egymás után bejelentkezve mindenki a saját tartalmához férjen hozzá, így sok androidos eszközhöz hasonlóan nem kell két készüléket használni. Üröm az örömben, hogy egyelőre kizárólag az iskolákban használt táblagépeken jelenik meg a funkció, valószínűleg a többiek majd csak az iOS 10-zel együtt kapják meg.

ios9.3

Szerencsére nem csak ezt hozza majd el az iOS 9.3, hiszen más újdonságokkal is készült a kaliforniai gyártó. Bemutatkozott a Night Shift üzemmód, amelynek a kijelző színhömérsékletén változtat. Mindezt kutatásokra alapozva építették be a rendszerbe, hiszen a tanulmányok szerint ha este kékes színárnyalatú kijelzőt néz a felhasználó, akkor nehezebben alszik el, mintha ugyanezt melegebb színhőmérsékletű megjelenítővel teszi.

ios9.3.3

 

További újdonság, hogy mostantól jelszóval védett jegyzeteket is létrehozhatunk, sőt ezeket az ujjlenyomatunk használatával még nagyobb biztonságba helyzethetjük. Ezen kívül frissült még a CarPlay, javult a News alkalmazás, fejlesztettek az Apple TV szoftverén és Siri nyelvtudását is tovább bővítették, igaz az asszisztens továbbra sem tud magyarul.

ios9.3.2

Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor lesz elérhető a 9.3-as iOS, de valószínűleg néhány héten belül mindenki számára letölthetővé teszi majd az Apple.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés