Connect with us

technokrata

Holnaptól kapható! A Telekomnál is megjelenik az iPad Pro

Kütyük

Holnaptól kapható! A Telekomnál is megjelenik az iPad Pro

Már csak egy napot kell várni, és a magenta cégnél előfizetéssel is megvehetjük minden idők legnagyobb Apple táblagépét.

Alig néhány nappal azután, hogy az itthoni Apple boltokban felbukkantak az első példányok, a Telekom máris beveszi kínálatába az Apple iPad Prot. Holnaptól, azaz november 17-étől lehet majd kapni az új óriás táblagépet, az árát viszont előzetesen nem közölték. Azt viszont igen, hogy kezdésnek a 128 GB-os LTE változat asztroszürke kivitele lesz elérhető náluk.

ipad_pro

Később ugyanezen verzió két másik színben, ezüst-fehérben és arany-fehérben is kapható lesz (a kisebbik memóriás változatokból nincs LTE változat). Az iPad Pro egyik legfőbb jellegzetessége az óriási, 12,9 hüvelykes Retina kijelző, melyen 5,6 millió pixel gondoskodik a kristálytiszta megjelenítésről. Minden eddiginél erősebb chip, az A9X processzor dolgozik benne, melynek teljesítménye már a laptopokéval vetekszik.

ipad_pro_2

Külön megvásárolható tartozék lesz a magáról az iPad Proról tölthető Pencil kapacitív ceruza, illetve a Smart Keyboard Bluetooth billentyűzet. A vékony és könnyű felépítés ellenére az Apple legalább 10 órás folyamatos használatot garantál. Természetesen nem csak WiFi-n, hanem a szupergyors 4G LTE hálózaton is használható a készülék a beépített SIM foglalat segítségével. Induláskor online, illetve csak a kijelölt Telekom üzletekben tudjuk megvásárolni az iPad Prot, az árakról és konstrukciókról holnaptól tájékozódhatunk a szolgáltató honlapján.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin