Connect with us

Hirdetés

technokrata

Figyelem! A hétvégén ingyenes a roaming Franciaországban (frissítve!)

Kütyük

Figyelem! A hétvégén ingyenes a roaming Franciaországban (frissítve!)

A Magyar Telekom és a Telenor is azonnali segítséget ajánlott fel a párizsi terrortámadások után.

A péntek este történt párizsi terrortámadás az egész világot megrázta, sok más hazai online média mellett a Technokrata szerkesztősége is francia színekre festett logóval fejezi ki együttérzését az áldozatokért és a hozzátartozókért. A hazai mobilcégek közül ketten is igen gyorsan reagáltak a tragédiára és máris segítségüket ajánlották fel. Mind a Magyar Telekom, mind pedig a Telenor ügyfelei, amennyiben Franciaországban tartózkodnak, ingyenesen használhatják a roamingot ezen a hétvégén. Egész pontosan ez annyit jelent, hogy az általuk onnan Magyarországra indított hívások, valamint az ott fogadott beérkező hívások 10 ezer forint értékig díjmentesek.

paris_eiffel

Bár szerencsére magyar áldozata nincs a borzasztó eseménynek, de miután Párizs nem csak Európa, de a világ egyik legkedveltebb turistacélpontja, továbbá fontos üzleti központ is, így egész évben számos honfitársunk tartózkodik a francia fővárosban. A péntek esti események után pedig mindenki számára elsődleges, hogy hozzátartozóival felvehesse a kapcsolatot, közölve velük, hogy jól van. Ehhez járult most hozzá a két hazai mobiloperátor az ingyenes franciaországi roaming biztosításával.

Update: Időközben a Vodafone is jelezte, hogy hasonlóan a Telekom és a Telenor akciójához, az ő magyarországi ügyfeleik is ingyen telefonálhatak Franciaországból, illetve díjmentes volt a hívásfogadás is számukra a hétvége folyamán.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés