Connect with us

technokrata

Vége a Snapchat-nek? Új szolgáltatás került a Facebookba

Kütyük

Vége a Snapchat-nek? Új szolgáltatás került a Facebookba

A legnagyobb közösségi oldalon feltűnt egy új funkció.

A Facebook Messenger egy új funkcióval fog bővülni, ez pedig a Snapchatről már jól ismert limitált idejű fotóküldés.A Franciaországban élő közösségi médiát használók vették észre, hogy új funkció jelent meg a chatprogramban. Az újítás azt takarja, hogy akármelyik beszélgetésnél be lehet állítani, hogy a küldeni kívánt kép csak egy órára látszódjon az adott személynek, aztán eltűnik. Egy óra ikont kell keresni a beszélgetésen belül, és arra rákattintva ki illetve be lehet kapcsolni az újítást. A beállítás csak arra a beszélgetésre vonatkozik, és azon belül is bármikor kikapcsolható, ha úgy gondoljuk.

messenger ji

Jelenleg még csak teszt fázisban van a frissítés, így csak Franciaországban és ott is csak bizonyos felhasználóknak elérhető, de bízzunk benne, hogy hamarosan hazánkban is lehet majd az új módszerrel képet küldeni.

Snapchatg

Ezzel nagy hasonlóságot lehet felfedezni a Snapchat legfőbb ismertetőjelével. Már máshogyan is igyekezett a Facebook a hatalmasra nőtt képküldő alkalmazás egyeduralmát megtörni, a cégnek felajánlottak 3 milliárd dollárt a vállalatért, azonban ezt a vezetőség nem fogadta el. Mostanra ki is derült, hogy nagyon jó döntést hoztak. Soha nem látott népszerűségnek örvend az eltűnő képek applikációja.

 

Forrás: UbergizmoSzólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin