Connect with us

Hirdetés

technokrata

Androidos BlackBerry-t akarsz? Már itthon is megveheted!

Kütyük

Androidos BlackBerry-t akarsz? Már itthon is megveheted!

A BlackBerry PRIV, a legelső androidos BlackBerry okostelefon már Magyarországon is előrendelhető.

A biztonságos mobilkommunikációban vezető BlackBerry kanadai mobilgyártó legelső androidos okostelefonja, a BlackBerry PRIV novembertől Magyarországon is előrendelhető a BerryBoltnál, a BlackBerry megoldásokkal foglalkozó hazai webáruháznál.

A PRIV a BlackBerry hatékonyságát, biztonságát és adatvédelmi szolgáltatásait ötvözi a Google Play áruház alkalmazásainak sokaságával. Az elegáns, vékony formatervezésű, kicsúsztatható fizikai billentyűzettel, 5,4 colos, kétoldalt ívelt kijelzővel és nagy felbontású, 18MP-es kamerával ellátott BlackBerry PRIV a forma és funkció egyesítése, amelyet a vállalat büszkén hangoztatott örökségére, az adatbiztonságra és adatvédelemre építettek.

PRIV_blackberry2

A PRIV fő jellemzői egyebek között:

  • Android 5.1.1 (Lollipop) operációs rendszer
  • Kiváló, 5,4 colos, kétoldalt ívelt 2560×1440 pixeles AMOLED kijelző
  • 2 TB-ig bővíthető, 32 GB belső tárhely, 3 GB memória
  • Fizikai QWERTY billentyűzet, érintésérzékeny funkcióval
  • Hosszú élettartamú 3410 mAh-ás akkumulátor
  • Schneider-Kreuznach® által tanúsított, 18 megapixeles BSI-szenzorral ellátott autófókuszos hátlapi kamera f2.2 fényerővel, 2 megapixeles fixfókuszos előlapi kamera f2.8 fényerővel
  • 4k felbontású videofelvételi lehetőség
  • Különleges hangminőség
  • Magyar nyelvű menü és szövegbevitel támogatása
  • Méretek, tömeg: 147 (kinyitva 187) x 77,2 x 9,4 mm, 192 gramm

Szintén a BlackBerry PRIV vezeti be az exkluzív BlackBerry DTEK figyelmeztető rendszeralkalmazást, ami erőteljes adatvédelmet eredményez. A BlackBerry DTEK segítségével a felhasználó maga felügyelheti és ellenőrizheti személyes adatbiztonságát. A program többek közt megmutatja, hogy a telepített alkalmazások mely készülékfunkcióhoz, vagy személyes adathoz férnek hozzá, illetve segít a telefon biztonsági beállításaiban a nagyobb védelem érdekében.

PRIV_blackberry3

“A PRIV megjelenése komoly űrt tölt be a mobilpiacon, hiszen az androidos okostelefonok színes kavalkádjában egyedülálló mobilbiztonságot és hatékonyságot kínál gyári sztenderdként. A BlackBerry hivatalos magyarországi viszonteladói partnereként büszkék vagyunk rá, hogy elsők közt a BerryBoltban érhető el ez a csúcskészülék, mely a felhasználók valós mobilkommunikációs igényeit, valamint adataik és privát szférájuk védelmét szolgálja” – mondta el Koi Tamás, a BerryBolt tulajdonosa.

Ár és elérhetőség

A BlackBerry PRIV jelenleg 274 990 Ft-os áron előrendelhető a BerryBoltnál. Az ár magában foglalja az áfát és a két év jótállást. A PRIV várhatóan november végétől lesz elérhető a hazai piacon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés