Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ez nem kínai gagyi: Gyönyörű a ZTE újdonsága

Kütyük

Ez nem kínai gagyi: Gyönyörű a ZTE újdonsága

Szép és okos is a ZTE új telefonja.

Sokak fejében még az a kép él, hogy a kínai telefonok olcsók és nyomába sem érhetnek a konkurenciának. Amellett, hogy már számtalan esetben bizonyították, hogy ez nincs így, még minket is meglep, hogy milyen szemkápráztató újdonságok érkeznek a kínai gyártóktól.

nubira2

A tegnap este bemutatott ZTE Nubira Z9 az idei okostelefon kínálat egyik legszebb darabja. Mindez a keret nélküli képernyőnek köszönhető. Egészen pontosan arról van szó, hogy a telefon két szélén alig 0,8 mm vékony a keret, így a szemlélőnek “láthatatlan” marad. A különleges dizájnt szerencsére igen ötletesen használták ki a mérnökök, így az 5,2″-es, HD felbontású megjelenítő széleihez hozzáérve speciális funkciókat vehetünk igénybe. Simításra növelhetjük a fényerőt, négy ponton megérintve képernyőfotót készíthetünk, de ha a kamera alkalmazásban nyúlunk hozzá, akkor álmaink fotóját készíti el a telefon.

A 8.94mm vékony házban egy Snapdragon 810-es chipsettel rendelkező nyolcmagos processzor foglal helyet 3GB RAM és 32 GB memória kíséretében. Érdekesség, hogy háromféle verzióban is kapható lesz a Nubira Z9, az alap kiadás mellett ugyanis megjelenik az Elite és Exclusive is, ezekben 4 GB RAM és 64 GB-nyi memória kap majd helyet.

nubira3

A hátlapon egy 16 megapixeles, optikai képstabilizátorral ellátott kamerát találunk, míg az előlapon egy 8 megapixeles kamerát helyeztek el a mérnökök. A Bluetooth 4.1 és NFC szabványokat is támogató, LTE képes újdonság Exclusive kivitelében még egy ujjlenyomat-olvasó is helyet kap, így aki a legbiztonságosabb megoldásra vágyik, annak érdemes ezt választania. A hazai elérhetőségről és a várható árról egyelőre nincs információ.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés