Connect with us

technokrata

Ki gondolta volna? Alig veszik a HTC M9-et

Kütyük

Ki gondolta volna? Alig veszik a HTC M9-et

A negyedéves eredmények nagy mértékű bevételcsökkenésről számolnak be.

A HTC One M7 és M8 kiemelkedő sikere után mindenki egy forradalmi készüléket várt a gyártótól, mely méltó utódként mutatkozhatott volna be, felülemelkedve a piac legtöbb készülékének kicsinyes problémáin. Ennek ellenére szinte alig hozott változást az M9, és az emberek csalódása komoly hátrányt hozott a HTC-nek. A legtöbb teszten elhangzott, hogy nem érdemes ezt a készüléket választani, hiszen még a tavalyi modell is megállja a helyét, és a Snapdragon 810-es processzor köztudottan túlmelegedési problémákkal küzd.

Ezt sajnos a minap közzétett negyedéves eredmények is tükrözik, melyek éves szinten 38,7 %-os bevételcsökkenésről számolnak be. A márciusi 650 millió dollárhoz képest már csak 440 millió a bevétel, ami valóban elszomorító.

A vállalat 4,5 millió készülék értékesítését várja az évre, mely az M7 7 milliós és az M8 8 milliós eladása mellett közel sem oly lelkesítő. A rossz hír ellenére jó látni, hogy a vásárlók gondolkozni kezdtek, és nem vesznek meg minden készüléket, amit eléjük tolnak. Persze ne felejtsük el, hogy az M9 egy nagyon jó eszköz, de az egekbe tornázott elvárásoknak sajnos nem tudott eleget tenni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin