Connect with us

Hirdetés

technokrata

Íme minden pletyka az iPad Pro-ról

iPad Pro

Kütyük

Íme minden pletyka az iPad Pro-ról

Már egészen régóta terjednek szóbeszédek az Apple következő táblagépéről, mely a Pro nevet kaphatja. Cikkünkben igyekeztünk összegyűjteni mindent, amit a hatalmas tabletről remélhetünk.

A pletykák szerint az eszköz egy 12,9 colos kijelzőt kap, mely nem meglepő módon biztosan 300 ppi felett lesz. Természetesen a Touch ID és az NFC sem maradhat le a készülékről, de annak ellenére, hogy ezen utóbbi az Apple Pax használatára is alkalmas lesz, kimondottan nevetséges lesz egy ekkora géppel fizetni.

A legújabb fejlemények a Force Touch kijelzőről is hírt adnak, amivel új interakciókat végezhetünk, akárcsak az Apple Watch esetében. Ezt hasonlóképpen az iPhone 6S-re is megjósolták, de ebből még semmi sem hivatalos.

Az eszköz az előre kiadott tokokból ítélve 223 x 306 x 7,2 mm-s méreteket kap majd, és valószínűleg egy új A9-es processzor fog benne dolgozni. A töltést és az adatátvitelt egy USB C-n végezhetjük, ami furcsa, hiszen a Lightning port csak az iPhone 5-tel érkezett meg.

Sokat emlegetik még a lehetséges négy hangszórót, mellyel akárhogyan tartva sztereó hangzást kapunk, illetve az okostollat és a gyári QWERTY billentyűt is. Kíváncsian várjuk mit igazol később vissza ezekből kedvenc almagyártónk, és mit tud majd az iPad Pro.

iPad Pro



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés