Connect with us

Hirdetés

technokrata

Középkategóriás okostelefont vennél? Ezek közül válassz!

Kütyük

Középkategóriás okostelefont vennél? Ezek közül válassz!

Megnéztük, az eMAG kínálatában melyek a legjobb középkategóriás okostelefonok.

Múltkori cikkünk után most egy újabb ajánlóval készültünk, ezúttal nem a húsvéti ajándékokra, hanem kifejezetten a középkategóriás telefonokra koncentrálunk.

Samsung Galaxy A3

Néhány hónappal ezelőtt kezdte meg hódító karrierjét a Samsung A sorozatának legkisebb tagja a Galaxy A3. A fémházas, 540 x 960 pixel felbontású, Super AMOLED képernyővel rendelkező okostelefon egy négymagos, 1,2 GHz-es processzorral és 1,5 GB RAM-mal veszi fel a versenyt a kategóriatársakkal. A kétkártyás működés segítségével pedig egyből két okostelefont is kiválthatunk vele!

galaxya3

Az eMAG kínálatában megtalálható Galaxy A3 jelenleg 84990 forintba kerül, ez igen jó ár egy LTE képes, fémházas készülékért.

LG G3 S

Mini helyett S utótagot kapott az LG zászlóshajójának olcsóbb kiadása a G3 S. Az 5”-es, HD felbontású IPS képernyő és a négymagos, 1,2 GHz-es processzor kombinációja szép megjelenítést és gyors teljesítményt garantál.

LG G3 Beat 3

A hátoldalon található 8 megapixeles kamerával a fotós törekvéseinket is kiélhetjük, míg az egyedi, az LG által előretelepített alkalmazások a kreatív énünket hozhatják előtérbe. Az LG G3 S már 74 990 forinttól megvásárolható az eMAG-nál!

Sony C3 Dual

Mostani ajánlónkból nem maradhatott ki a Sony középkategóriás újdonsága a C3 Dual sem. A selfie rajongóknak készített mobil elsősorban az 5 megapixeles előlapi kamerájával hívja fel magára a figyelmet, de szerencsére ezen túl is vannak erényei.

xperiac3

A Sony-ra jellemző, letisztult külső egy 5,5 hüvelykes, 720 x 1280 pixeles IPS képernyőt rejt, mely mögött egy négymagos, 1,2 GHz-es processzort és 1 GB RAM-ot helyeztek el a mérnökök. A Galaxy A3-hoz hasonlóan a C3 Dual is elnyel két SIM kártyát, azaz akár két eszköz kiváltása is megoldható a segítségével. A selfie bajnok C3 Dual elérhető az eMAG kínálatában, már 79 990 forinttól.

HTC Desire 610

A HTC-re jellemző, stílusos külsővel érkezik a Desire 610 is. A készülék különlegessége az előlapi, 4,7”-es qHD felbontású képernyő két szélén található BoomSound hangszórópáros. Segítségükkel az út közbeni mozizás igazi élménnyé válik!

desire610

Az LTE képes okostelefon egy négymagos, 1,2 GHz-es processzorral és 1 GB RAM-mal került piacra, míg a beépített memória mérete 8 GB. Az igazi “hifi” mobil az eMAG-nál 64 990 forintért vásárolható meg.

Jó hír, hogy mindegyik újdonság ingyenes házhozszállítással is megvásárolható az eMAG-nál!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés