Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezért nem fog senki Xperia Z4-re váltani

Kütyük

Ezért nem fog senki Xperia Z4-re váltani

A fejlesztés alatt álló új Sony csúcskészülék már most leírta magát.

Egy hónappal ezelőtt még arról számoltunk be, hogy a Sony lassítani próbál és visszatér az egy éves ciklushoz, azaz idén csak szeptember körül jelenik majd meg csúcskészülék. Ez egy remek lépés lett volna a bajba került vállalat részéről, akit a mobiltelefon részleg visz lassan a csőd felé.

A legfrissebb pletykák azonban mégis azt híresztelik, hogy hamarosan újabb Z szériás készülék érkezik a japán gyártótól, és egyszerűen nem lesz semmi olyan tulajdonsága, ami miatt érdemes lenne váltani rá.

A Snapdragon 810-es processzor túlmelegedési problémáit figyelmen kívül hagyva, ezt az egységet szerelik állítólag a készülékbe, és ezzel a híresen hosszú üzemidő is rövidülni fog. Nem véletlen hogy a Samsung is saját chipkészletre váltott a Galaxy S6 esetében. Mindenki érzi a legújabb Qualcomm processzor hiányosságait, legyen szó az LG G Flexről vagy a HTC One M9-ről.

Emellett a kijelző is kisebb lesz 0,1 collal a Z3-hoz képest, és a felbontás terén sem tapasztalunk majd javulást. Nem mintha a Full HD panel nem lenne kielégítő, de így nem lesz mivel eladni az új terméket. A kisebb képernyő, a rosszabb üzemidő és a változatlan dizájn könnyen a mobil részleg végét hozhatja a vállalatnak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés