Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hihetetlen olcsó lett az ASUS Zenfone 2

Kütyük

Hihetetlen olcsó lett az ASUS Zenfone 2

Az ASUS új készüléke több verzióban is elérhető, melyeknél a képernyő mérete és felbontása valamint a RAM-ok száma változik.

Az ASUS legújabb termékcsaládja a CES-en mutatta meg magát először, most azonban már pontos árakat is megtudtunk. A full extrás csúcsmodell egy 5,5 colos Full HD felbontású IPS kijelzővel büszkélkedhet, melyet egy 2,3 GHz-es Intel Atom processzor működtet 4 GB RAM-mal. A fotókért egy 13 MP-es főkamera (kéttónusú villanóval) és egy 5 MP-es belső kamera felel. A relatív vékony képernyőkeret és a dual SIM-et is támogató Cat 4-es LTE kapcsolat biztosan elnyeri majd tetszésünket. Ezen modell ára 285 dollár.

Az említett készülék 2 GB RAM-mal rendelkező változata mindössze 221 dollár, valamint ha a Full HD felbontástól is megválunk és beérjük egy 720p-s panellel, akkor már csak 190 dollárt kérnek érte. Az alapmodell kijelzője szintén 720p-s, azonban már csak 5 colos és csak 158 dollárba kerül.

Az értékesítés elsőként Tajvanon kezdődik a napokban, de később Kínában, Szingapúrban, Franciaországban és Olaszországban folytatódik, és reméljük hazánkba is elér majd a gyártó új modellje.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés