Connect with us

technokrata

Sikeresen debütált a Plug and Pay

Kütyük

Sikeresen debütált a Plug and Pay

Komoly érdeklődés fogadta a Cellum mobilfizetési világújdonságát Barcelonában.

Több cég érdeklődik a Cellum Plug and Pay elnevezésű, mobilapplikációba integrálható fizetési szolgáltatása iránt – derült ki a barcelonai Mobile World Congress-en, ahol a fejlesztőcég is részt vett. A társaság mobilfizetési platformjába új, kényelmi funkciót építenek, amely tovább növelheti a Plug and Pay sikerét.

Számos megkereséssel és Dél-Kelet Ázsia egy jelentős iparági szereplőjével aláírt együttműködési szándéknyilatkozattal zárta szereplését a Cellum a mobil iparág éves seregszemléjén, ahol a cég legújabb mobilfizetési innovációját mutatta be a mobilszolgáltatóknak, készülékgyártóknak. A Plug and Pay egy mobilapplikációba gyorsan és egyszerűen beköthető fizetési megoldás. Lényege, hogy segítségével a külsős fejlesztők is akár pár nap alatt szuperbiztonságos fizetési megoldást építhetnek saját mobilalkalmazásaikba. A teljeskörű szolgáltatáscsomagon (SDK) keresztül többek között elérhető a Cellum szabadalmaztatott kártyatárolási technológiája, valamint világszerte népszerű fizetési motorja.

o-MOBILE-WALLET-facebook

A február eleji bemutatót követően Skandináviától Kelet-Ázsiáig több országból kaptunk konkrét megkereséseket. Mostani, barcelonai szereplésünkkor is több cég mutatott komoly érdeklődést a Plug and Pay iránt. A konferencia kézzelfogható eredménye, hogy együttműködési szándéknyilatkozatot írtunk alá Dél-Kelet Ázsia egyik jelentős iparági szereplőjével” – mondta Kóka János, a Cellum Global Zrt. elnök-vezérigazgatója a szakvásáron az elektronikus kereskedelem vezető szereplőivel történt találkozó után.

A Cellum mobilfizetési platformjába a közelmúltban új, kényelmi funkciót épített, hogy mobiltárcáiban még könnyebbé és biztonságosabbá tegye a felhasználók számára a kezdeti regisztrációs lépéseket. A kártyaadatok begépelése helyett elegendő, ha a telefon kamerája segítségével beszkenneljük a bankkártyát, és az applikáció az adatokat automatikusan beolvassa. A kártyaszkennelési megoldás a nyílt forráskódú Card.io szoftverfejlesztői csomagra épül és a jövőben a Plug and Pay-nek is része lesz.

A Plug and Pay a http://plugandpay.cellum.com oldalon júniustól lesz elérhető, a fejlesztői csomagra azonban már megnyílt az előregisztráció.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin