Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb kép érkezett a HTC One M9-ről

Kütyük

Újabb kép érkezett a HTC One M9-ről

Evan Blassnak köszönhetően már hivatalos képeken is láthatjuk a HTC One M9-et és az M9 Plus-t.

HTC ügyesen túljárt az eszünkön a múlt héten, azonban Evan Blassnak, avagy @evleaks-nek köszönhetően már hivatalos képek is kikerültek a telefonról. Evan-nek meglehetősen jó forrásai vannak a HTC-nél, és ő világított rá arra is, hogy a szándékosan kiszivárogtatott korábbi képek a HTC új csúcsmodelljéről hamisak voltak.

Most egy renderelt képen virít az okostelefon és Plus testvére is. Ez a kép jóval hihetőbbnek tűnik látva, hogy a dizájnt meglehetősen átgondolták, és a HTC logó már nem foglal el felesleges helyet, illetve sokkal kompaktabbá vált az eszköz. A HTC One M9 Plus-on egy fizikai gombot is elhelyeztek, amire az egyetlen magyarázat az ujjlenyomat olvasó lenne.

A készülékek előlapját végig üveg borítja, valamint a képernyők fölött a Desire Eye-ra emlékeztető selfiekamerákat láthatunk. A sokak által kedvelt BoomSound sztereó hangszórók a telefon felső és alsó élésre kerültek, ami kiváló formatervezési megoldás.

Így már sokkal lenyűgözőbbek a hamarosan érkező eszközök, hiszen a jelek szerint minden sok kritikát kapott részletet átterveztek. Biztosan nem fogunk csalódni az újabb modellekben sem.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés