Connect with us

Hirdetés

technokrata

HTC One M9: a képek kiszivárogtatása mindvégig a terv része volt

Kütyük

HTC One M9: a képek kiszivárogtatása mindvégig a terv része volt

Evan Blass szerint a HTC ügyesen túljárt az eszünkön.

Az elmúlt hónapban már több pletyka is érkezett a HTC következő csúcskészülékéről, a One M9-ről. Először csak két kép és a specifikációk listája került ki, majd élesebb képeket is láthattunk a telefonról, de ha igazán őszinték akarunk lenni, nem láttunk semmi érdekeset vagy újat az modellen.

Nos, a jelek szerint ezek hamis képek voltak, és a HTC jól kitervelte rajongói becsapását. Evan Blass, azaz a híres @evleaks pletykák írója szerint a képek szándékosan kerültek ki, hogy megtévesszék a vásárlókat, és a valódi termék megjelenésekor meglepetést szerezzenek a felhasználóknak. Hozzátette, hogy a dizájn valóban hasonló lesz a korábbihoz és specifikációk terén nem is tévedtünk, de ennél sokkal többet tartogat számunkra a gyártó.

Ezt talán az is igazolja, hogy Jeff Gordon, a vállalat globális online kommunikáció vezetője korábbi beszédében megemlítette, hogy 2015 a meglepetések éve lesz, és már várja a trollkodás idei versenyét. Hogy mennyire hihetünk Evannek nem tudhatjuk, de egy biztos valami nagy meglepetéssel készül számunkra a HTC.

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés