Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nemsokára itt a HTC One M8 utódja

Kütyük

Nemsokára itt a HTC One M8 utódja

Már érkeznek a pletykák a HTC következő csúcskészülékéről.

Senkit sem lep meg, hogy az alig több, mint fél éves HTC One M8 utódjáról már most érkeznek a pletykák. Az M9 néven bemutatkozni készülő telefont, a gyártó szokásához híven év elején mutatják majd be, és a hírek szerint nagy eséllyel tarolhat az csúcskészülékek között.

A One M8 alumínium testéért már eddig is odavoltak a vásárlók, azonban tanulva a hibákból egy még nagyszerűbb készülék lát hamarosan napvilágot. A Bose sztereó hangszórók is megmaradnak, amit kétség nélkül sokat emlegettek a tesztelők, és a Full HD kijelzőt most egy 5,5 inches QHD panel váltja le. A gyors működésért egy Snapdragon 805 processzor és 3 GB RAM felel majd, és a fotózás terén sem lehetünk elégedetlenek a 16MP-es optikai képstabilizálással ellátott szenzornak köszönhetően. Az előző 4 Ultrapixeles egység bizony nem volt elegendő korunk mohó kütyüszerelmeseinek.

Az almagyártóval ellentétben nem sajnálták növelni a vastagságot a nagyobb akkumulátor érdekében, így a 3500 mAh remek társunk lesz a hosszabb napokon is. Reméljük ezúttal felhagynak a teljesen felesleges logót tartalmazó sávval az előlapon, és nem lesz túlméretezett a készülék.

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés