Connect with us

Hirdetés

technokrata

Háromszor annyi iPhone 6-ot adtak el, mint 6 Plust

apple-iphone-6-plus

Kütyük

Háromszor annyi iPhone 6-ot adtak el, mint 6 Plust

Végre megtudtuk hogyan oszlanak meg az eladások a készülékeket tekintve.

Az Apple minden negyedévben közzéteszi hány iPhone-t sikerült értékesíteniük, azonban készülékekre lebontva sosem részletezik az eladásokat. Ezért külső forrásokra kell hagyatkoznunk, hogy megtudjuk az 50 millió eladott készülék hogyan oszlik fel a különböző modellekre.

Steve Milunovich, a UBS elemzője összesítette az új iPhone-ok első hónapját, melyből az derült ki, hogy az vásárlók 68 %-a választja az iPhone 6-ot, és csak 23-24 % tartotta jobbnak a lényegesen nagyobb 6 Plus-t.

Összességében a új 6 és 6 Plus modellek a 90%-át képezték az összes telefoneladásnak az Apple-nél, és az 5S és C készülékek osztoztak a maradék 10%-on.

apple-iphone-6-plus

A tavalyi adatokkal összehasonlítva, az idei nagy kijelzős eszközök jobban érdekelték a vásárlókat, mint a tavalyi 5S és 5C, hiszen akkor ez arány csak 84 % volt. Persze ez nem meglepő, hiszen jóval több újdonságot hoztak az idei modellek a tavalyi zászlóshajókhoz képest.

De miért van az, hogy csaknem mindenki a kisebb iPhone 6-ot választja? Nos, véleményünk szerint a 6 Plus méreteivel nem tudnak megbarátkozni a vásárlók, és ezt meg is értjük. A kijelzőméret növekedése mellett, megtartották a hatalmas keretet a képernyő körül, amivel több, mint 1 cm-t adtak hozzá feleslegesen a készülékhez. Nézzük csak meg mennyivel magasabb és szélesebb a 6 Plus, mint az androidos LG G3, melynek képernyője szintén 5.5 colos.

iPhone_6_PLUS lg g3



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés