Connect with us

Hirdetés

technokrata

Íme az iPhone 6 és 6 Plus hazai árai

Kütyük

Íme az iPhone 6 és 6 Plus hazai árai

Íme az iPhone 6 és 6 Plus hazai árai

Az új modellek a tavalyi iPhone 5S árát vették fel.

Az Apple oldalán már láthatjuk a legújabb készülékek hazai árait is, valamint a mobilszolgáltatók is közzétették az új telefonok elérhetőségét.

Mint újabb csúcsmodell, az idei iPhone 6 a tavalyi 5S árát vette fel, a 6 Plus pedig ehhez képest egy kategóriával lett drágább. Ez az jelenti, hogy annyiba kerül egy 16GB-os Plus, mint egy 64GB-os 6-os és így tovább. Az iPhone 5S pedig a tavalyi 5C árával azonosak.

Vodafone, a Telekom és a Telenor is közzétette weboldalán az előfizetésekkel megvásárolható készülékeket, melyeket különböző csomagok mellett érhetünk el. Az alábbi táblázatban láthatók a csomagok tartalma és ára.

iPhone 6 hazai árak

Nem lettek olcsóbbak tehát az új modellek sem, és amíg így is megveszik az emberek nem igazán fog ez változni, nem beszélve az adókról és vámokról, melyek szintén növelik az árat a külföldiekhez képest. Természetesen korunk legkiemelkedőbb készülékeiről beszélünk, de érdemes meggondolni a választást mielőtt elkötelezzük magunkat két évre havi 20 ezer forintos előfizetéssel. Elképesztő milyen áron mennek itthon az Apple termékek, így nem véletlen, hogy sokan a külföldi vásárlást választják ismerősökön keresztül.

iPhone 6 árak iPhone 5S árak

Forrás: Appleblog



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés