Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem meglepő: meghajlik az iPad Air 2

Kütyük

Nem meglepő: meghajlik az iPad Air 2

Senkit se lepjen meg, hogy egy ilyen vékony és nagy eszköz meghajlik, ha teljes erőből nekiesünk.

A külföldön bendgate néven elhíresült botrány az iPhone 6 modellekhez fűzhető. Az új Apple telefonok alumínium házuknak és vékony kialakításuknak köszönhetően kevesebb erő alatt hajlanak meg, mint más csúcskészülékek. Erre számos blogger felfigyelt, hiszen remek lehetőség a látogatottság növeléséhez. Sorra érkeztek a videók és bejegyzések az iPhone 6 és 6 Plus gyengeségeiről, azonban mindössze 9 vásárló élt panasszal az Apple-nél.

Ez bizonyítja azt, hogy annak ellenére, hogy gyengébbek az új modellek, átlagos használat mellett nem eshet baja kedvenc telefonunknak. Persze, ha teljes erőből nekiesünk a telefonoknak alig találunk olyat, mely ellenáll, főleg ha ilyen hatalmas készülékekről beszélünk. És már meg is érkeztünk a tabletek csoportjához.

Még jó, hogy meghajlanak ezek a hihetetlen vékony alumíniumtestű eszközök, hiszen minél nagyobb egy eszköz, annál nagyobb erőt tudunk rajta kézzel kifejteni.

A lenti videón az iPad Air 2 esett át a teszten, és nem meglepő, hogy hamar megadta magát. Legyen vége a hajlítgatásnak! Ne várjuk, hogy mindössze 7 mm-es legyen egy ekkora készülék, és mindent elbírjon! Örülnünk kellene, hogy lehetőségünk van kihasználni az ilyen technológiai eszközökben rejlő lehetőségeket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés