Connect with us

technokrata

Projektorral érkezik a Lenovo új táblagépe

Kütyük

Projektorral érkezik a Lenovo új táblagépe

Igazi különc hagyta el a kínai gyártó műhelyét.

Nem mindennapi táblagépet mutatott be a Lenovo. A kínai vállalat Yoga Tablet 2 Pro névre keresztelt modellje igazi óriásnak számít, hiszen az előlapját egy 13,3″-es QHD felbontású képernyő borítja. A hatalmas méret erős hardvert is takar, a burkolat alá egy négymagos, Intel Atom Z374 típusú processzor került, 2 GB RAM társaságában. A beépített memória 32 GB, melyet microSD segítségével 64 GB-ig bővíthetünk.

yoga1

A száraz specifikációnál azonban sokkal érdekesebb a beépített projektor, mely akár 50″-es méretben is ki tudja vetíteni az általunk választott tartalmat. A nagy kép mellé nagy hang is kell, ezért a mérnökök egy 5W JBL mélynyomóval és két 1.5W hangszóróval látták el a készüléket.

Az ígéretek alapján a 950 grammos táblagép 15 órán át használható, igaz arról nincs információ, hogy ez a projektorral együtt, vagy anélkül értendő. Az LTE támogatással érkező Yoga Tablet 2 Pro hátlapján egy 8 megapixeles kamerát találunk, míg az előlapra egy 1,3 megapixeles egység került. A készülék október végétől lesz elérhető, az alap, nem projektoros verzióért 500 dollárt kérnek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu