Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ha nincs rá szó, mondd el GIF-ekkel!

Kütyük

Ha nincs rá szó, mondd el GIF-ekkel!

A PopKey külső billentyűzet már elérhető az App Store-ban.

Mindenki emlékszik a nemrég nyugdíjba ment MSN Messenger egyik kiemelkedő, de olykor idegőrlő funkciójára, mellyel egyes szavakat animációkra, GIF képekre cserélhettünk. Most hasonló őrület érkezik iPhone-jainkra is, hiszen a PopKey már elérhető az App Store-ban.

A külső billentyűzetet kizárólag az iOS 8-cal használhatjuk, mivel ez az első olyan iPhone operációs rendszer, ami engedélyezi a beépülő külső szoftvereket, többek között a billentyűzeteket. De hogyan is működik a PopKey? Az egyszerű alkalmazással a szövegbevitel mellett egy animációk részt is találunk, melyben a mondanivalónkhoz igazítva válogathatunk a több ezer GIF közül, és akár saját képeinkkel is kommunikálhatunk. Hát nem nagyszerű?

A GIF-ek kategóriája most éli reneszánszát, és ahogy korábban is, most is számtalan ember lát a kreativitást és humort az animált képekben, melyek szavainkat is helyettesíthetik. Természetesen ez nem egy forradalmi új funkció okotelefonunkok, de biztosak lehetünk abban, hogy a applikáció mosolyt csal az arcunkra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés